/
/
Masajul cu pietre fierbinti

Masajul cu pietre fierbinti

Ultima actualizare în 04 May 2023
|
Masajul cu pietre fierbinti
Masajul cu pietre fierbinti

Masajul cu pietre fierbinti. la moda in ultimul timp, este un masaj de specialitate ce utilizeaza pietre netede care au fost in prealabil incalzite. In cele mai multe cazuri pietrele sunt vulcanice si negre, fiind cunoscute sub denumirea de bazalt. Aceste pietre au proprietatea de a absorbi si retine caldura pe care o ofera ulterior corpului celor care apeleaza la aceasta terapie. Această forma de masaj este foarte relaxanta deoarece caldura ajuta la destinderea si eliberarea muschilor.

Ce presupune masajul cu pietre fierbinti?

Inainte de sosirea ta la spa, terapeutul sterlizeaza pietrele si le incalzeste in apa, la temperaturi cuprinse intre 120 si 150°C. In timpul masajului, terapeutul utilizeaza lovituri specifice masajului suedez, tinand in mana o piatra incalzita. Dupa racirea pietrei, terapeutul o inlocuieste cu alta. El poate aseza de-a lungul sirei spinarii pietre incalzite, ori in palmele tale sau chiar intre degetele de la picioare pentru a imbunatati fluxul energiei in corpul tau. Daca ai inflamatii sau rani musculare, pietrele reci te pot ajuta. In general masajul cu pietre este mai scump decat cel suedez deoarece necesita mai multa pregatire, iar sedinta dureaza mai mult timp.

Ce trebuie sa stii despre masajul cu pietre fierbinti:

  • Terapeutul utilizeaza numeroase pietre de diferite marimi si forme.
  • Caldura degajata de pietre ajuta la relaxarea muschilor mai repede decat un masaj traditional.
  • Daca pietrele sunt prea fierbinti sau presiunea prea mare, anunta terapeutul.
  • Exista posibilitatea ca micile SPA-uri  sa aiba putini terapeuti experimentati. Daca ai indoieli, intreba terapeutul unde a invatat arta masajului cu pietre calde si de cand o practica.
  • Masajul cu pietre calde a fost inventat in anul 1993 de catre Mary Hannigan, innascuta in Tucson, Arizona. El si-a inregistrat stilul sau particular sub marca LaStone Therapy, dar majoritatea SPA-urilor din lumea intreaga ofera propria lor versiune.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *