Cautare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Centre Detox - Centrele din Romania unde poti aplica diverse proceduri in vederea curatarii toxinelor din organism. Detoxifierea aduce numeroase beneficii asupra sanatatii tale, daca optezi pentru un program specific, care, pe langa sucuri sau o dieta conceputa de nutritionisti cu scopul inlaturarii toxinelor, mai include si relaxarea mintii si echilibrarea emotiilor.

Zilele noastre sunt definite de emotiile pe care le avem in acel moment. Atunci cand cineva, sau ceva ne supara, pastram acel sentiment pentru un minut, o ora sau chiar pe intrega zi. In momentul in care purtam emotia cu noi, activitatile pe care le facem sunt influentate de acea emotie.

Centre Detox

Centrele detox pot utiliza si echipamente care au rolul de a sustine si completa non-invaziv meniurile detox si restul procedurilor.

Dand click pe fotografiile de mai jos - vei putea citi mai multe detalii despre centrul wellness de care esti interesat(a):

Atasagon Detox & Wellbeing Center Brașov - Detoxifirea, inseamna pentru mine o resetare a propriei stari, o intoarcere la ziua in care te-ai nascut. O cura completa de detoxifiere, iti poate oferi sansa de a trai cu adevarat o viata mai buna, atat pe termen lung sau scurt.  Cel mai important, detoxifierea inseamna un stil de viata sanatos, o activare a inteligentei naturale a organismului, un boost pentru organismul nostru, catre o viata noua.

Country Spa _ Snagov, Ilfov

Premier Spa - Hotel Premier Palace, București

TOP