„Imbogatiti-va mai degraba corpul cu senzatii, inima cu impulsuri, spiritul cu principii, nu viata cu obiecte!”

Vazut voucher zecile de centre spa si wellness in care poti folosi un gift spa au fost foarte atent selectionate - pentru ca tu sa traiesti o experienta spa memorabila

Vazut voucher poti alege orice terapie iti doresti pentru ca gift spa este un cadou valoric

Vazut voucher NU platesti comision, pretul este acelasi cu cel afisat la receptiile centrelor spa partenere

Vazut voucher alegi varianta care ti se potriveste: livrare instant (prin e-mail) sau voucher/card elegant cu livrare in maximum 48 de ore
Comandă un SPA GIFT

Ai primit un eVoucher / Card spa?

Vazut voucher Terapiile spa sunt foarte eficiente in combaterea anxietatii, a depresiei si cresc totodata puterea de concentrare si nivelul de energie

Vazut voucher masajele elimina efectele negative ale sedentarismului si detensioneaza musculatura

DespreSPA

  • Am primit cadou un voucher in valoare de 200 lei si a doua zi am intrat pe site pentru a vedea centrele partenere in care se poate beneficia de el. Pe site-ul www.desprespa.ro am gasit foarte usor informatiile legate de voucher, bannerul fiind chiar pe prima pagina. Am verificat lista cu spa-urile in care este valabil voucherul si apoi am intrat pe site-ul fiecarui spa pentru a vedea pachetele oferite. Intr-un final, m-am decis sa merg la Chocolat Salon. Dupa ce am spus la telefon ce doresc, m-a informat ca e posibil ca sa se depaseasca valoarea voucherului, caz in care o sa fie necesara achitarea diferentei. Toata operatiunea a durat maxim 10 minute in care am inclus cautarea informatiilor pe site si timpul petrecut la telefon cu cei de la Chocolat.
    Holban Codruta, Bucuresti
  • Ieri a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat o zi de concediu, fara un program, vroiam doar sa ma relaxez. La prima ora, am primit un email si dupa 5 minute am inteles ca era un email voucher spa. Instantaneu, am avut o directie… aproape 6 ore de relaxare si abandon total in cel mai apropiat spa… Aquarium Spa Slatina! Totul a fost perfect! Multumesc celor care s-au gandit la mine, dar si celor de la despreSpa.ro pentru ajutor!
    Mariana Daviduta, Craiova
  • Sunt sefa Comitetului de Parinti la clasa a VIII-a A si am avut o idee pe care as vrea sa o impartasesc cu toti ceilalti parinti aflati intr-o situatie similara. Anul acesta, le-am propus celor 29 de perechi de parinti ai clasei sa renunte la pachetele formate din cafea si flori pe care obisnuiam sa le daruim doamnelor profesoare. In locul acestora, am contribuit fiecare cu cate 20 RON, din care am reusit sa cumparam 8 vouchere spa de relaxare, fiecare a cate 75 RON, pentru toate profesoarele care au predat la clasa copiilor. Comanda a ajuns a doua zi, in ambalaje elegante, insotite de urari personalizate. Doamnele profesoare au fost extrem de incantate!
    Monica Blaga, Cluj-Napoca
Vazut voucher masajele elimina efectele negative ale sedentarismului si detensioneaza musculatura

Vazut voucher tratamentele de tipul exfolierilor si impachetarilor pe baza de produse organice si uleiuri esentiale remineralizeaza organismul, au efect de energizare, dar si de regenerare a corpului, ajuta la eliminarea impuritatilor, hidrateaza si hranesc pielea

Vazut voucher hidroterapia ajuta la mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular
Persoana careia i-l daruiesti poate alege orice tratament in oricare dintre cele cateva zeci de centre spa si wellness din Romania in care pot fi utilizate voucherele despreSpa.ro.
Valoarea unui voucher incepe de la 100 de lei si poate atinge orice suma, dar un pret mai mic nu inseamna si mai putina calitate! Cu alte cuvinte: calitatea ramane aceeasi, terapia difera.
Un spa gift poate fi utilizat pentru oricare dintre miile de tratamente spa si servicii wellness oferite de zecile de centre partenere!
Este cadoul ideal pentru membrii familiei, prieteni, colegi, parteneri de afaceri etc. Oricui stii tu ca s-ar bucura de un cadou elegant, cu mesaj personalizat si care sa reprezinte calea spre experienta spa pe care o viseaza!
TOP