Voucher Spa

Cadoul pe care-l va ține minte

Indiferent de ocazie, de cât de repede ai nevoie de el, de cât de multe știi despre persoana căreia îl oferi, eVoucherul despreSpa.ro este un cadou pe care-l va ține mine.

Oferă rapid și fără bătăi de cap un cadou apreciat, care aduce bucurie

Iată cadoul la care puțină lume se gândește, cu toate că este unic și potrivit pentru orice ocazie și indiferent câte alte cadouri a mai primit.

Chiar dacă nu cunoști foarte bine preferințele acelei persoane sau nu știi exact ce-și dorește, cu acest cadou o vei impresiona.

In plus, durează doar 3 minute să-l comanzi și în 2 secunde îl ai în inbox.

couple at spa
no color hero utilizare voucher

Intră în scenă eVoucherul despreSpa.ro

Un cadou oferit și primit cu mare bucurie indiferent de ocazie: zi de naștere, cadouri de Crăciun, cadouri de nuntă sau ocazii speciale, cum ar fi Ziua Mamei și Valentine’s Day.

Pe care îl poți avea în 3 minute.

Persoana care îl primește și-l poate personaliza după preferințe și poate alege dintr-un total de peste 1000 de servicii pentru o experiență unică.

Costă aproximativ cât o masă de prânz la un restaurant din orașul tău, dar oferă o experiență despre care îți va povesti ore în șir!

Ai și oferi flexibilitate 360° cu unicul voucher spa din România utilizabil în 30+ centre spa

Spre deosebire de un voucher luat la un singur centru spa, acesta poate fi utilizat în 30+ centre spa din România, centre pe care le recomandăm cu mâna pe inimă pentru că știm, atât din experiență proprie cât și din feedback-ul clienților, că oferă servicii excepționale și o experiență memorabilă.

Centrele Spa se află în marile orașe, la mare, la munte sau în inima unora dintre cele mai frumoase ținuturi din România.

Astfel, ai garanția că beneficiarul va rămâne cu amintiri și trăiri frumoase, iar cadoul tău va fi bine primit și apreciat mult timp de acum încolo.

Persoana căreia îl oferi își alege unde vrea să-l folosească dintre cele 30+ centre și un total de mai bine de 1000 de servicii unice.

Prețurile serviciilor sunt aceleași ca și cum ar fi mers fără voucher, nu adăugăm nici un comision sau tarif extra.

Poți alege din mai multe opțiuni de design ale voucherului, toate frumoase și apreciate, pentru a se potrivi persoanei sau persoanelor cărora îl dăruiești.

Voucher Spa Tratamente

Ce spun cei care au cumpărat deja eVoucher-ul?

testimonial1

eVoucherul despreSpa.ro este cadoul perfect cand imi doresc sa rasfat pe cineva drag

„Pentru mine, eVoucherul despreSpa.ro este cadoul perfect cand imi doresc sa rasfat pe cineva drag.

L-am oferit și a fost primit cu mare bucurie indiferent de ocazie: zi de naștere, cadouri de Crăciun, cadouri de nuntă sau ocazii speciale, cum ar fi Ziua Mamei și Valentine’s Day.

Un beneficiu deloc neglijabil al eVoucherului este livrarea instantanee, ceea ce il face PERFECT pentru un cadou “last minute”, mai ales cand prietena/ul se afla intr-o alta localitate. Insa eVoucherul da dependenta!

Dupa ce l-am oferit prima data și prietena mea mi-a povestit 3 ore despre experienta spa avuta, am continuat sa-l ofer cadou. Azi, dupa 2 ani, ne petrecem toate zilele de nastere la spa, la “spashueta”. Very funny!”

Camelia Slataru
Craiova
testimonial2

Cadou perfect pentru cineva despre care nu știam exact ce și-ar dori

„Prima data am descoperit acest voucher Spa cand incercam sa alegem un cadou pentru viitoarea sotie a unui bun prieten. Stransesem banii de la toata gasca și ne tot intrebam ce sa-I cumparam. N-o cunosteam suficient de bine incat sa-i stim gusturile și sa avem certitudinea ca o sa-i placa.

Atunci am aflat de voucherul despreSpa.ro care raspundea perfect nevoilor noastre: voucherul arata bine, cu el isi putea alege singura orasul unde sa-l foloseasca, centrul spa și terapiile pe care o voia.

Din acel moment am cumparat vouchere despreSpa.ro pentru toate persoanele despre care nu stiam exact ce si-ar dori și de fiecare data a fost de mare impact, a produs multa bucurie, ceea ce consider ca este cel mai important cand oferi un cadou.”

Oana Scarlat
București
testimonial3

Cadou pentru prietenii apropiati sau colegii de birou

“Am descoperit site-ul despreSpa.ro acum multi ani. La inceput am achizitionat cardul despreSpa.ro pentru mine. Lucrand la birou foarte multe ore pe zi, aveam nevoie de masaje de relaxare.

Cu cardul despreSpa.ro am testat rand pe rand diversele centre spa din site, atat din Bucuresti, cat si de la mare si munte, urmand recomandarile si/sau articolele postate.

Mai apoi am realizat ca voucherul spa este un supercadou, asa ca l-am oferit ani la rand prietenilor apropiati si colegilor de birou.

Chiar am celebrat ziua de nastere a unei prietene din Anglia la un spa din Bucuresti. Recomand despreSpa.ro atat pt informatiile extrem de utile, cat si ca experienta.

Dupa atatia ani, despreSpa.ro ramane pentru mine platforma prin care imi aleg spa-ul ori de cate ori intentionez sa ma programez.”

Clara Popescu
Bucuresti

Locații unde poți folosi eVoucherul spa

Alege orașul:

eVoucher Spa

Oferă acces la întreaga gamă de servicii în peste 30 de centre spa exclusiviste din România.

  • Cadou unic și îndrăzneț, potrivit pentru prieteni, colegi, dar și familia apropiată sau îndepărtată.
  • Cadoul perfect pentru sărbători, aniversări, cununii, sau fără vreun motiv anume.
  • Comandă rapidă și livrare instantanee pe email în format PDF cu design frumos și instrucțiuni de utilizare pentru beneficiar.

Alege valoarea si tipul voucher-ului:

Sumă voucher
Tip Voucher
hero utilizare voucher

Întrebări frecvente

eVoucherul despreSpa oferă acces în peste 30 de centre Spa din țară, fiecare dintre ele fiind verificat și recomandat personal de către noi pentru calitatea excepțională a experienței și a serviciilor oferite.

O listă completă cu centrele disponibile se află mai sus în această pagină.

Poți alege orice valoare a voucherului îți dorești.

Noi îți recomandăm însă un minim de 250RON pentru orașele mari și 150 pentru cele mai mici pentru ca persoana căruia îl dăruieși să plece de acolo relaxat cu toate cele 5 simțuri.

 

eVoucherul poate fi folosit în termen de 12 luni.

Desigur. În cazul puțin probabil în care persoana careia i-l oferi nu va fi în extaz în momentul în care va primi cadoul, îți oferim 14 zile din momentul comenzii sa anulezi voucherul și banii îți vor fi rambursati 100%

Știm că te îngrijorează asta, la urma urmei de aceea ai ajuns pe această pagină, căutând cadoul perfect. Tot cu acest gând în minte am creat și eVoucherul despreSpa.

Centrele spa unde poate fi folosit oferă servicii foarte diverse, de la masaje și tratamente mai „clasice” apreciate de oricine, până la ritualuri și servicii pentru gusturi mai „specifice” cum ar fi Chi Nei tsang, masaj Yumeiho, Thai ori altele.

În plus, experiențele la spa sunt apreciate și de femei și de bărbați (știai că la nivel mondial 50% dintre clienții spa sunt bărbați?).

Fiind un cadou cu adevărat unic, pentru că se adaptează la preferințele fiecărei persoane care-l primește, are șanse mult mai mari să fie utilizat decât un obiect fizic care poate ajunge părăsit prin vreun dulap.

Și pentru ea e simplu. Trebuie să intre pe pagina Utilizare Voucher (o găsești și în meniul site-ului). De acolo poate alege dintre centrele disponibile care îi face cu ochiul în funcție de locație și serviciile oferite. Tot de acolo face o cerere de rezervare.

În scurt timp, centrul spa îl/o va contacta pentru confirmarea rezervării, recomandări de servicii și experiențe și să-i răspundă la orice întrebare mai are.

Ne recomandă:

spa romania
espa
experience romania
global wellness day copy

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *