SPA Corner la birou

Aducem Spa-ul într-un spațiu atipic. Relaxare la birou pentru ca tu și colegii tăi să vă detensionați rapid.

spa corner hero desprespa
senzatia de bine spa corner

Ambient armonios, senzația de echilibru și stare de bine.

Spa Corner-ul este un spațiu dedicat, amenajat într-o sală de conferință. Prin poziționarea unor elemente specifice folosite în centrele Spa, creăm un ambient armonios, în care să predomine senzația de echilibru și stare de bine.

Obiectivul? relaxare și energizare în vederea creșterii eficienței, productivității și creativității chiar în timpul orelor de lucru.

“Am venit să văd și eu ce-ați făcut aici, au fost colegele mele și s-au intors atât de entuziasmate în birou! Nu, n-am cum să rămân acum, am de trimis o oferta care îmi stă pe creier, nu m-aș putea relaxa până n-o transmit, dar către sfârșitul programului o să vin”.

I-am zis ca este prima data cand îl organizăm și că ne-ar prinde foarte bine un feedback despre cât de eficient este Spa Cornerul pentru oameni stresati, cărora le sta gândul la contracte și oferte. Am asigurat-o că durează doar 15 minute. A rămas. A ales masajul scalpului pentru că acolo tocmai se eliberase locul. Când a ieșit reacția ei a fost: “este incredibil cât de bine m-am relaxat. Cred că am și ațipit, dar nu-mi dau seama”. Și mi-a confirmat că nu s-a mai gândit nicio clipă – cât a stat în Spa Corner – la oferta care o apăsa.

“Zici că am stat 15 minute acolo? Nici nu-mi dau seama când au zburat, dar pe altă parte nu-mi vine să cred că în doar 15 minute m-am putut relaxa atât de bine… trebuie să mă gândesc la asta pentru că nu înțeleg.”

Sunt doar două reacții din cele primite la primul Spa Corner – pe care l-am organizat pentru comunitatea myhive S-Park.

mini tratamente spa corner

Ce mini-tratamente poti sa alegi la Spa Corner?

Ți se schimbă starea de spirit. Te face să fii mai productiv, mai creativ, mai comunicativ, mai zambitor, și-ți oferă mai multă vitalitate. Totul în doar 15 minute.

  • masajul scalpului și presopunctură facială, masaj cervical;

 

  • masaj terapeutic al spatelui sau yumeiho – pe scaun;

 

  • ritual Spa al mâinilor etc.

Beneficiile obținute la finalul unei mini-terapii Spa vor fi:

  • La nivel fizic: destindere musculară care favorizează: o ușoară vasodilatație periferică, scăderea nivelului acidului lactic din sânge, reglarea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, echilibrarea funcțiilor vitale ale organismului, deconectarea sistemului nervos;
  •   La nivel psihic: favorizează apariția undelor alfa care participă la echilibrul nervos. Ajută la eliberarea creativității, întărește memoria, crește capacitatea de receptivitate și de a produce idei și eliberează tensiunea mentală.

O astfel de experiență Spa, chiar și de scurtă durată, este cea mai relaxantă modalitate de reechilibrare a corpului și a stării noastre de bine, cu efecte imediate, care durează o perioadă lungă de timp. 

Iar timpul alocat unei mini-terapii este suficient de scurt încât să nu îți întrerupă activitatea, oricât de mult ai avea de lucru în ziua respectivă.

beneficii terapii spa

#SpaCorner la birou este un program marca despreSpa.ro

Fotografiile din articol sunt realizate la primul Spa Corner pe care l-am organizat pentru comunitatea myhive S-Park. Pentru comunitatea myhive livrăm programe wellness și masaj la birou de peste 3 ani. 

Prin conceptul de Spa Corner, am integrat și masajul pe scaun în acest cadru cu totul special, care amplifică și efectul terapeutic al masajului, prin relaxarea totală a clientului:

Dacă vrei sa aducem Spa Cornerul și la tine la birou, hai sa ne auzim:

Numele tău
Adresa ta de email
Telefon

Ne recomanda:

spa romania
espa
experience romania
global wellness day copy

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *