Publicitate - Suntem principalul reper online in zona spa&wellness din Romania. Reunim cele mai importante nume din domeniu: centre, producatori si distribuitori de produse. Ai si tu un business care are nevoie de promovare? Atunci te asteptam sa ni te alaturi pe www.desprespa.ro! La noi găsești pachete complete și soluții pe măsură pentru zona de spa&wellness.

Totul despre SPA si Wellness. Dintr-o perspectiva 360°
Despre beneficiile relaxarii, importanta preventiei si tot ceea ce trebuie sa faci pentru a obtine starea de bine. Despre Centrele SPA & Wellness in care credem ca ai putea avea parte de experiente de neuitat. Pe care sa iti doresti sa le repeti. Si sa le impartasesti cu prietenii tai.

Despre cum sa devii mai productiv si mai eficient prin relaxare. Cum sa fii sanatos (si) la birou. Prin programele Wellness Corporate pe care le aducem in companii. Despre intreaga Piata SPA din Romania – cifrele pietei, cursuri de specializare in SPA, cariere, consultanta SPA, dar si ultimele stiri SPA Internationale – prin sectiunea SPA Business a despreSpa.ro.

Pachete publicitare:

1. Pachete inregistrare pe despreSpa.ro (centre spa, distribuitori produse)
2. Pachet pentru start-up SPA (inainte de lansare)
3. Pachet de promovare (bannere, prezentari, cataloage)
4. Pachete parteneri (Consultanta SPA, Soft SPA, Audit SPA etc)
5. Organizare evenimente spa, wellness, beauty

Nu ezita să ne contactezi pentru publicitate! La noi găsești soluții rapide și eficiente!

Detalii: contact@despreSpa.ro 

Publicitate pe despreSpa.roTOP