Despre noi, o scurtă introducere. 

despreSpa.ro a fost infiintat in anul 2010 din dorinta de a face cunoscute beneficiile terapiilor spa – atat a celor cu specific local, cat si ritualurilor spa din diverse colturi ale lumii, si de a aduce cat mai multi oameni in centrele spa. Am fost foarte atenti cand am selectat partenerii despreSpa.ro pentru ca ne-am dorit ca experienta traita de clientii nostri sa fie la cel mai inalt nivel, conform cu asteptarile lor!

Despre noi și revista noastră

Pe despreSpa.ro si in revista noastra, SPA & Wellness Romania, se regasesc mii de articole informative despre spa & wellness. Suntem in contact permanent, din anul 2010, cu toate centrele spa din Romania, cu cei mai apreciati consultanti spa, traineri spa, dar si terapeuti spa si specialisti wellness (yoga, tai chi, pilates, fitness etc.)

Prin asocierea cu Travelle – Wellness Escapes oferim clientilor nostri sejururi si vacante spa & wellness. Pentru persoanele care au ca obiective principale ale vacantei relaxarea si revitalizarea, punem la dispozitie o centralizare a wellness retreat-urilor din tara noastra, iar pentru grupuri, am creat si propriul nostru program wellness – Spaventura

Despre noi - oferim programe wellness corporate

Pentru clientii corporate, prin Travelle – Wellness Escapes, oferim programe wellness corporate. Pentru profesionistii din piata spa, am infiintat Asociatia SPA Romania, organizam anual, incepand din anul 2014, evenimentul SPA Business Networking Event, am adus in Romania Global Mentorship Program – singurul program international de mentorat – oferit gratuit spa managerilor, receptionerului sef, trepeutului sef si altor persoane din managementul spa-urilor, si reprezentam Romania in cadrul Eastern European Initiative si Wellness Tourism Initiative – de la Global Wellness Institute.
Totodata, suntem partenerii media in Romania pentru European SPA Association si Global Wellness Summit si Ambasadorii Global Wellness Day in Romania.

Start
2010

– lansare despreSpa.ro
– lansare sectiune SPA Business

2011

 • Primul Studiu al pietei spa
 • Colaborari cu specialisti in diverse arii wellness
 • Lansare vouchere cadou
 • Modul de programari online la spa
 • Primele eBook-uri gratuite
2012

-Primele oferte corporate

-Bloguri ale specialistilor wellness

-Lansare carduri si email vouchere

-Lansare SPA Boutique

2013

 • Brosura SPA Business
 • Primele parteneriate strategice cu OPTBR si alte organizatii
 • Lansare Coaching la SPA
 • Spaventura
2014

– Lansarea revistei SPA & Wellness Romania
– Primul eveniment SPA Business Networking Event
– Conceperea primelor programe Wellness Corporate
– Fondarea Asociatiei SPA Romania

2015

 • Rubrica “Art of SPA” in Forbes Life
 • Workshop-uri la Asebus / Exec-Edu
 • Primul parteneriat ESPA (European SPA Association)
 • Programele echilibrium
 • Primul press-trip Spaventura pentru promovarea conceptului de SPA
2016

– Ambasadori Global Wellness Day in Romania
– Premiul ESPA pentru cel mai bun partener media
– Revista online SPA & Wellness Romania

2017

 • Ambasadorul Global Mentorship Program in Romania
 • Membru al Eastern European Initiative – Global Wellness Institute
 • Voluntari experiente SPA #ExperienceBucharest si #ExperienceRomania
 • Editie speciala a revistei: Romania – Destinatie Wellness
 • Premiu ESPA pentru cel mai bun partener media
2018

-Asocierea cu Travelle – Wellness Escapes

-Lansare programe & evenimente wellness Travelle

-Membru al Wellness Tourism Initiative – Global Wellness Institute

-Lansare proiect de turism “Romania – Destinatie Wellness”

-Premiu ESPA pentru cel mai bun partener media

PRESENT

Echipa despreSpa.ro & Travelle - wellness escapes

Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Dupa o cariera de 10 ani in sistemul bancar, am decis sa ma reprofilez si sa ma dedic conceptului de spa, pe care l-am descoperit intamplator. Din acea clipa am studiat neincetat acest domeniu si i-am descoperit fatetele extraordinare. In 2010 am fondat portalul despreSpa.ro pentru a  raspandi ideea   ca Spa-ul nu inseamna nici pe departe doar rasfat, ci este o modalitate foarte eficienta de a preveni boala si de a ramane echilibrat. Comunicam zilnic aceste valori atat pentru cititorii despreSpa.ro, cat si pentru angatii companiilor in care desfasuram programe de well-being.
Pentru specialistii pietei spa din Romania, am infiintat in anul 2014 intalnirea anuala SPA Business Networing Event si am fondat alaturi de alti profesionisti Asociatia SPA Romania in vederea reglementarii legislatiei in domeniu.
In 2018 am devenit membru in Wellness Tourism Initiative, ceea ce, coroborat cu activitatea Travelle – Wellness Escapes, ne ajuta sa pozitionam si Romania pe harta destinatiilor wellness, si,
totodata, sa oferim clientilor nostri cele mai autentice experiente.

Daniel Ciuca,
fondator Travelle

« Travelle inseamna pentru mine incununarea placerii de a calatori, a placerii de a transmite
si celorlalti experientele mele sau sfaturi utile. Travelle este placerea de a comunica, de a
relationa si, in final, satisfactia de a-i vedea pe ceilalti multumimti de alegerea facuta si cu
sprijinul nostru. 

Si pentru ca vorbim despre calatorii, oameni si locuri noi, experiente variate, Travelle se
concentreaza pe personalizarea solutiilor de travel si confort. Va asteptam sa ne consultam
pentru o noua calatorie ! »

Daniel este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, specializarea Management. In urma
experientei din domeniul turismului, timp in care a petrecut mai multi ani in agentii de
transport si turism din tara si strainatate, a obtinut Brevetul de Turism si ulterior, Licenta de Turism pentru infiintarea Travelle.

Iulia Dinca, consultant corporate wellness:

Inca din anul 2013, de cand am absolvit cursul de instructor de fitness & aerobic, m-am simtit foarte atrasa de ideea de a profesa in acest domeniu pentru ca imi place sa lucrez cu oamenii, imi place sa ii motivez sa aiba grija de sanatatea lor si imi place sa vad rezultate pozitive in urma sfaturilor pe care le daruiesc. Acum sunt implicata in diverse proiecte de wellness si wellbeing pentru segmentul de business din Romania: gama de workshop-uri wellness echilibrium, teambuilding-uri wellness, evenimentul international Global Wellness Day, articole wellbeing corporate pentru editia online a revistei, trainer despreSpa.ro pentru workshop-uri wellness si crearea primului program integrat de wellbeing din tara.​

Ema

Dintotdeauna am fost pasionată de multiculturalitate și mi-am dorit să știu ce se petrece în afara României, așa ca mi-am orientat studiile superioare în această direcție. În anul 2017 am absolvit ciclul de licență al Facultății de Business și Turism din cadrul Academiei de Studii Economice din București și ulterior am urmat un masterat de turism.
În urmă cu 3 ani, m-am hotărât să-mi schimb obiceiurile alimentare și, în același timp, am devenit foarte curioasă de tot ce ține de starea de bine și trăit în armonie cu sine. Pentru mine, Travelle și despreSpa.ro îmbină perfect pasiunea pentru turism cu cea pentru wellness.
De asemenea, îmi place să interacționez cu oamenii și îmi doresc să aduc plusvaloare în viața lor prin găsirea mix-ului perfect de experiențe care să le facă vacanța perfectă.

Parteneri

Partener 1

Partener 2

Partener 3

Partener 4

Prime Road Media

Partener 5

Partener 6

TOP