Centre spa - SPAs & Wellness în Romania. Atunci cand te decizi sa optezi pentru un Centru SPA, trebuie sa ai in vedere mai multe criterii. Cel mai important dintre ele este ce tip de tratament te intereseaza, cu alte cuvinte, ce urmaresti la centrul respectiv: preferi un  SPA de relaxare, un centru wellness, un SPA medical etc.

Centre spa de relaxare - Armonia corp-minte este proverbiala, din vechime. Pentru ca muncim pana tarziu, programul este incarcat cu tot felul de activitatii extenuante. Și pentru ca mai bine previi decat sa vindeci, relaxarea nu ar trebui sa lipseasca din rutina saptamanala. Pericolele pe care le reprezinta in prezent surmenajul, oboseala cronica si stresul sunt tinute la distanta. Prin gestul simplu de a avea din cand in cand grija de propria persoana.

Centre spa medicale - Când vorbim despre centre medicale imediat ne gandim la interventii chirurgicale dureroase impreuna cu mirosul specific de spital si durere. Insa exista cateva exceptii care ne ofera o alternativa placuta.

Datorita tehnologiei moderne si dorintei de a crea un mediu placut, s-au nascut centrele medicale spa. Centrele SPA medicale imbina atmosfera placuta si relaxanta a unui Spa cu tehnologia si precizia unui spital, toate acestea creand un mediu perfect pentru a duce la bun sfarsit orice interventie.

Centre spa - SPAs & Wellness în Romania. Iată categoriile in care am grupat diversele tipuri de centre:

Dand click pe fotografiile de mai jos, vei putea accesa pagina de prezentare a categoriei respective: 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
TOP