/
/
Masaj suedez: bucură-te de relaxarea profundă și de reducerea stresului

Masaj suedez: bucură-te de relaxarea profundă și de reducerea stresului

Ultima actualizare în 19 Feb 2023
|
Masaj suedez

Masajul suedez este cel mai cunoscut stil de masaj din SUA. El a fost pus la punct de un fiziolog suedez, Henri Peter, de la Universitatea din Stockholm, in anul 1812. Aceasta forma de masaj este foarte relaxanta si, de asemenea, este o optiune potrivita pentru cei care sunt la inceputul experientei SPA. O sedinta de masaj suedez dureaza in medie 50-60 de minute.

Masajul suedez este cel mai apreciat de clienti, fiind si cel mai cunoscut tip de masaj. Acest masaj exercita o presiune ferma, dar delicata asupra musculaturii. El presupune lovirea pielii si framanatarea muschilor, fiind practicat doar de terapeuti licentiati care folosesc uleiuri speciale pentru ungerea pielii. In general, trebuie sa fii dezbracat si acoperit doar de cearceafuri.

Un masaj suedez implica 5 miscari diferite:

  • lovituri lungi si alunecari
  • masarea fiecarui muschi
  • frectie
  • lovituri usoare
  • vibratii

In general terapeutul foloseste ulei special pentru masaj pentru a facilita loviturile asupra corpului. Persoana careia i se face masaj suedez trebuie sa fie acoperita cu un cearceaf. Numai partea masata a corpului, este descoperita si imediat dupa terminarea masajului este acoperita. Masajul suedez sta la baza altor tipuri de masaje occidentale, cum ar fi masajul in profunzime si aromaterapia.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *