/
/
Masaj anticelulitic cu bete de bambus

Masaj anticelulitic cu bete de bambus

02 Feb 2017
|
Masaj anticelulitic cu bete de bambus
Masaj anticelulitic cu bete de bambus

Beneficiile masajului anticelulitic cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici. Astazi, aceasta metoda de masaj este benefica pentru organism si puteti beneficia de ea in centrul nostru wellness.

Masajul anticelulitic este acel tip de masaj aplicat local pe zonele afectate de celulita, in scopul de reducere a acesteia. Indiferent de anotimp este ideal sa avem o piele tonifiata si hidratata.

Cea mai eficienta terapie pentru a indeparta si netezi celulita si sa confere pielii un aspect mai ferm este masajul anticelulitic cu bete de bambus. Tehnica consta in frictiuni usoare realizate cu ajutorul unor bete speciale din lemn de bambus, de diferite marimi pentru toate zonele afectate ale corpului. Pe langa atenuarea celulitei, masajul cu bete de bambus induce o stare de relaxare fiind recomandat si barbatilor, sportivilor, datorita stimularii musculaturii.

Beneficiile masajului anticelulitic cu bete de bambus:

  • reglarea temperaturii corpului;
  • tonifierea musculaturii in profunzime
  • favorizeaza degradarea tesutului adipos, avand in plus o actiune stimulatoare asupra circulatiei sangelui.

Pe langa atenuarea celulitei, masajul cu bambus stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate. Astfel, pielea va fi tonifiata si intinerita.

In cultura asiatica, bambusul simbolizeaza energia vitala, longevitatea si fertilitatea. Iar tehnicile practicate in centrul nostru spa au, de fapt, origini mai indepartate.

In China, masajul cu bambus a fost asociat din cele mai vechi timpuri cu tineretea vesnica, forta si prosperitatea. Studiile recente demonstreaza ca, prin stimularea tesuturilor cu ajutorul acestor bete, corpul se umple de energie, circulatia fluidelor este impulsionata si se regleaza temperatura corpului, tulburata adesea din pricina acumularii de toxine si a circulatiei defectuoase.

Durata masaj anticelulitic cu bete de bambus: 60 minute/sedinta

Sky Blue Hotel

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *