/
/
Yogalosofie

Yogalosofie

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Yogalosofie
Young woman practising yoga at a retreat

Yogalosofie sau cateva exercitii pentru a avea corpul lui Jennifer Aniston

La 42 de ani, Jennifer Aniston are un corp invidiat de tinerele care au jumatatea varstei sale. Faptul ca le are pe toate – abdomen cu patratele, piele stralucitoare, picioare tonifiate – i-l datoreaza unei singure femei: antrenoarea ei de yoga.

Desi Aniston practica yoga de cinci ori pe saptamana si nu pleaca fara antrenoare nici macar in vacanta, specialistii ne asigura ca rezultatele sunt vizibile chiar si fara un program intensiv. „Cate putin in fiecare zi e destul”, spune actrita. „Fa numai cat poti, dar daca reusesti sa aloci macar 15 minute pe zi exercitiilor de yoga, vei observa o schimbare atat pe plan fizic, cat si pe cel spiritual”

Yogalosofie – Iata cateva exemple de exercitii yoga:

1.       Pozitia-templu

Zona tinta: Fese

Departeaza picioarele si indoaie genunchii astfel incat sa formezi un unghi de 90 de grade cu solul. Coboara sezutul in linie cu genunchii si ramai asa pentru 30 de secunde. Repeta miscarea de 8 ori.

2.       Pozitia copacului

Zona tinta: Abdomen

Stai cu spatele drept, cu greutatea pe piciorul drept, tinand piciorul stang indoit si lipit de piept. Misca incet genunchiul piciorului indoit spre exterior si forteaza cat poti, in functie de flexibilitatea ta. Ramai in aceasta pozitie, impreunand palmele in acelasi timp si formand o coroana deasupra capului. Mentine pana respiri adanc de 5-10 ori.

3.       Yogalosofie: Pozitia porumbelului

Zona tinta: Piept

Stai culcata cu genunchii indoiti. Adu glezna de la piciorul stang deasupra genunchiului drept si trage cat poti de mult spre piept. Mentine un minut.

P.S.: Nu ezita sa profiti de muzica din playlistul SPA in timpul exercitiilor!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *