/
/
Yoga mental

Yoga mental

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
coperta zen meditatie yoga lac verde natura iStock 000020570895XXXLarge copie 612x1024 1
Young woman practising yoga at a retreat

Despre yoga-ul fizic stim toate cate ceva. Dar oare cum ar trebui sa arate exercitiile de Yoga mental? Putem sa dezvoltam o flexibilitate a mintii in acelasi mod in care ne antrenam partile corpului?

Iata trei concepte in jurul carora graviteaza ideea de antrenare a ,,muschilor mintii”:

Acceptarea

Durerea, tristetea, regretul si nervozitatea fac parte din viata noastra. Acceptarea emotiilor negative reprezinta o metoda mai sanatoasa de supravietuire in fata complexitatii vietii decat controlarea sau incercarea de eliminare a acestora. Acceptarea intrerupe cercul vicios in care te invarti pentru ca ti-e frica de faptul ca ti-e frica.  

Curiozitatea  

O minte curioasa permite observarea reactiilor negative fara a le judeca – asadar, ai posibilitatea de a invata din greseli. Profita!  

Daruirea  

Dupa ce mintea ta a fost eliberata de stresul care vine odata cu diverse lupte emotionale, iti va fi mult mai usor sa te daruiesti complet actiunilor pozitive. Fa-o!  

Eu ti-am dezvaluit cu aceasta ocazie felul in care ma relaxez cel mai bine. Ce-ar fi sa ne descrii si tu cum ar arata cel mai relaxant moment la care visezi? Posteaza textul tau (atentie: acesta trebuie sa include cuvintele aroma si apa) pe pagina de Facebook desprespa.ro si poti castiga unul din cele 3 vouchere spa in valoare de 150 RON!

Subiecte:Yoga

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *