/
/
Top 4 ingredienti botanici anti-aging

Top 4 ingredienti botanici anti-aging

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
ingredienti botanici anti-aging
Top 4 ingredienti botanici anti-aging cu Ana Ciobanu

Ca să lupți cu îmbătrânirea vei avea nevoie de un plan. Un plan foarte bine pus la punct. În care să introduci elemente anti-aging și creme, seruri, boostere multi-vitaminizante cu structură anti-aging pentru a mări calitatea și suplețea și capacitatea de regenerare a pielii.

Sunt patru ingrediente sută la sută natural, care aduc mari beneficii pielii tale. De aceste patru uleiuri te vei putea ajuta ca remediu anti-aging.

[00:00:57.050] – Uleiul din sâmburi de struguri

este extraordinar și recomandat de toate casele de cosmetice pentru a lupta împotriva îmbătrânirii cutanate. Este un produs sută la sută natural extras din pielițele de struguri roșii și negri. Extraordinar adjuvant împotriva regenerării cutanate.

[00:01:21.740] – Uleiul de marula

Al doilea din cei 4 ingredienti botanici anti-aging – uleiul de marula – foarte bogat în antioxidanți dar și în acizi grași omega. Dăruiește foarte multă suplețe tenului ta și-l ajută sa se repara de unul singur.

[00:01:36.890] – Cafeina

Este fantastic de bun pentru a întârzia îmbătrânirea cutanată. O poți aplica acolo unde ridurile sunt foarte proeminente și acolo unde doresți o netezire fantastic de bună intr-o zona foarte ridata cum ar fi zona de laba gastii. Întinde foarte bine atunci efectul este garantat.

[00:02:02.180] – uleiul de nuci de macadamia – unul din cei 4 ingredienti botanici anti-aging

Al patrulea ingredient sută la sută natural cu care puteți să luptați împotriva îmbătrânirii cutanate este uleiul de nuci de macadamia. Este foarte puțin cunoscut în România dar calitățile lui sunt absolut fantastice. Conține o doză foarte mare de vitamina E și are o putere de regenerare extraordinară și calitativă pentru pielea voastră.

[00:02:29.900] – Ana Ciobanu, Expert Estetica Faciala Anti-Aging

Așadar dragele mele, pentru a lucra împotriva îmbătrânirii cutanate aveți nevoie pe lângă o îngrijire care merge de la exterior către interior dar și să practicați foarte multe tehnici de:

  • Gimnastică facială – care va da o tonicitate și o fermitate a pielii voastre. Și vă va corecta anumite imperfecțiuni ale fizionomiei. 
  • Automasaj. Auto-masajul care, la fel, netezește, catifeleaza foarte bine pielea
  • Modellage. Modelează foarte bine zonele în care avem o zona căzută, o zonă în care dorim să sculptăm foarte bine pomeții sa intindem foarte bine ridurile de pe frunte sau din jurul ochilor.

Așadar include un rutina ta zilnică atât de dimineața cat și seara sesiuni dedicate exclusiv acestor tehnici care iti vor dărui foarte multe beneficii pe timp îndelungat. Sunt sută la sută naturale și benefice pe toate tipurile de ten. Nu au nicio contra-indicație și iti vor dărui numai și numai beneficii.

Invata tehnicile de gimnastica faciala, auto-masaj si modellaj din cursul de 4 saptamani cu Ana Ciobanu: https://desprespa.ro/anti-aging/

Top 4 ingredienti botanici anti-aging

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *