/
/
Tipsuri de ingrijire a pielii pe timp de toamna

Tipsuri de ingrijire a pielii pe timp de toamna

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
mindful camp respiratie vis femeie doamna dreamstime 35684682 jp1
http://www.dreamstime.com/stock-photography-young-happy-attractive-woman-arms-wide-open-nature-outdoor-breathing-image35684682
  • Zilele de plaja au plecat, razele solare NU. Protectia solara trebuie sa fie prietena ta pe tot parcursul anului. Pentru un efect sexy de vara, combina cateva picaturi dintr-o lotiune SPF 15 cu 2-3 picaturi de fond de ten.
  • Concentreaza-te pe concentratii. Dupa evaluarea cantitatii, arunca o privire asupra concentratiei unei lotiuni. Uita-te care sunt ingredientele active si asigura-te ca toate acestea au un pH sub 4. pH-ul pielii umane variaza de la 4,5 la 5,5 si este indicat ca orice crema aplicata sa aiba nivelul de pH sub cel al pielii, pentru maxima penetrare. Altfel, mai bine folosesti apa!
  • Adio piele uscata. 10% din populatie sufera de depresii de sezon, iar acest lucru este vizibil si pe piele. Asadar, e cel mai nepotrivit moment sa ignori hidratarea.
  • Exfoliere si hidratare. Este un mit ca exfolierea usuca pielea. Adevarul suna asa: exfolierea regulata accelereaza procesul de reinnoire a celulelor, permitandu-i corpului sa produca substante hidratante precum acidul hialuronic. De asemenea, exfolierea confera pielii un aspect sanatos, stimuland productia de colagen. Se recomanda utilizarea unor agenti naturali pentru indepartarea fina a celulelor moarte – de pilda, acidul glicolic.
  • Spune da dusurilor rapide! Apa fierbinte poate dauna corpului tau atunci cand aerul este mai uscat. De aceea, este indicat sa faci dusuri cu apa potrivita; aplica lotiunea de corp la cel mai scurt timp dupa dus pentru ca aceasta sa intre bine in piele.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *