/
/
The Bachelorette SPArty

The Bachelorette SPArty

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
The Bachelorette SPArty
The Bachelorette SPArty

Ai spus primul „da”. Ati programat nunta. Acum, urmeaza sa spui al doilea „da”, caci iti voi propune sa te rasfeti impreuna cu prietenele tale la spa, cu ocazia petrecerii burlacitelor!

Sfaturile de mai jos sunt valabile atat pentru mirese, cat si pentru fetele „din gasca” (in cazul in care v-ati gandit sa ii faceti un party surpriza aceleia dintre voi care urmeaza sa se casatoreasca!)

Decizii, decizii!

Inainte de toate, organizatoarea principala (indiferent daca e mireasa sau una dintre prietenele ei) trebuie sa decida daca va fi o dupa-amiaza, o zi intreaga sau o escapada de weekend la spa. Aceasta hotarare se va lua – desigur – in functie de felul in care se intersecteaza programele participantelor. 

Al doilea pas consta in alegerea unei date potrivite. Analizati cu atentie calendarul si promiteti-va ca – odata stabilita data – nimeni si nimic nu va mai sta in calea petrecerii voastre! Pregatiti locul, vorbiti cu personalul despre posibilitatile personalizarii spatiului cata vreme petreceti! Nu aveti timp sa va ocupati de detalii? Nicio problema! Echipa despreSpa.ro are arsenalul pregatit sa va vina in ajutor! Trebuie doar sa ne trimiteti un e-mail si sa ne povestiti putin despre visurile voastre… 

Daca nu e o petrecere surpriza, cereti neaparat parerea viitoarei mirese.

Imaginarul ei va fi cu siguranta cu ceva diferit decat al vostru in astfel de momente unice. Si – indiferent care sunt planurile voastre – nu uitati ca aceasta este ziua in care parerea ei conteaza cel mai mult. Chiar si atunci cand dorinta miresei inseamna mici compromisuri pentru celelalte burlacite. Daca puteti sa va abtineti, nu implicati mireasa in chestiunile tehnice ale petrecerii. Lasati in seama ei doar alegerea centrului spa si al vreunui tratament preferat. De obicei, plata se face la comun, impreuna cu burlacita. Daca insa reusiti sa va gestionati corect si cu noroc, poate, ar fi excelent sa acoperiti voi si cheltuielile pentru ea. 

Ar fi indicat sa alegeti aceeasi zi cu petrecerea baietilor. Pare nesemnificativ, dar senzatia ca si ei se distreaza si nu raman singuri la televizor sau adormiti va da un impuls suplimentar sa scapati de grijile de cuplu. 

Fiecare dintre fete va alege, daca se propune, un tratament dupa propriile-i nevoi. Optati pentru sedinte comune si uniforme de relaxare. Construiti un kit personalizat din papuci inscriptionati cu initialele fiecareia si nu uitati the halatul special pentru „The Bride”! 

Ca sa nu se aglomereze prea tare perioada dinaintea nuntii, ar fi recomandat sa programati petrecerea spa a burlacitelor cu cel putin o luna inainte de marele eveniment.

Astfel, puteti profita de moment sa mai dezbateti si detaliile legate de ultimele pregatiri pentru ziua cea mare. 

P.S. Ca sa ii asigurati miresei si cateva clipe „solo” de rasfat, surprindeti-o cu un card sau voucher spa pe care sa-l incarcati cu o suma la alegere. Ea poate alege intre cele peste 40 de centre spa disponibile. Și se poate programa la orice tratament considera ca ar avea nevoie inainte de cea mai frumoasa zi din viata ei. 

desprespa.ro/voucher-spa 

Articolul a fost publicat in Revista Spa & Wellness Editia Septembrie 2015.  

Subiecte:Spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *