/
/
Testarea cu Biofeedback Energetic pentru Depistarea Profilului Alergogen

Testarea cu Biofeedback Energetic pentru Depistarea Profilului Alergogen

Ultima actualizare în 02 May 2023
|

340924407 699090088682160 8141579051271018568 n

Atunci când suntem expuși la diferite substanțe, alimente sau medii, sistemul nostru imunitar poate reacționa în moduri neașteptate. Alergiile sunt un exemplu comun, iar simptomele variază de la ușoare la severe și pot include mâncărimi, erupții cutanate, umflături și dificultăți respiratorii. În trecut, identificarea alergiilor implica o serie de teste inconfortabile, însă acum există o modalitate mai precisă și mai prietenoasă pentru pacienți – testarea cu biofeedback energetic, folosind dispozitivul Asyra.

Ce este Asyra?

Asyra este un dispozitiv de testare cu biofeedback energetic care poate detecta și evalua mai multe tipuri de alergii, intoleranțe alimentare și probleme de sănătate. Dispozitivul funcționează prin măsurarea reacțiilor corpului la diferite substanțe, prin intermediul electrozilor conectați la pielea pacientului. În timpul testului, pacientul este expus la o serie de substanțe, iar Asyra măsoară reacția corpului la fiecare dintre ele.

Cum funcționează Asyra?

Asyra folosește tehnologia biofeedback-ului energetic pentru a testa corpul pacientului în mod non-invaziv. Biofeedback-ul energetic măsoară nivelurile de energie din corpul uman și apoi le compară cu valorile de referință pentru diferite substanțe. Dispozitivul poate detecta rapid și precis sensibilitatea la o gamă largă de alergeni și poate evalua eficacitatea diferitelor tratamente.

De ce este important să cunoaștem profilul alergogen?

Cunoașterea profilului alergogen al pacientului este esențială pentru identificarea și tratarea alergiilor și intoleranțelor alimentare. Testarea cu biofeedback energetic poate ajuta la identificarea substanțelor care declanșează simptomele și poate oferi o soluție personalizată de tratament. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea stării de sănătate a pacientului, la reducerea simptomelor și la evitarea complicațiilor pe termen lung.

Motivele care duc la alergii

Alergiile pot fi cauzate de o gamă largă de substanțe, inclusiv alimente, mediu și produse de uz casnic. Uneori, pot exista și factori genetici implicați. Fiecare persoană poate avea un profil alergogen unic, ceea ce înseamnă că un aliment sau substanță care declanșează reacții alergice la o persoană poate fi inofensiv pentru alta.

Cum putem ingriji alergiile?

Tratamentul pentru alergii și intoleranțe alimentare poate varia de la o persoana la alta, dar poate include o combinație de evitarea substanțelor care declanșează simptomele, administrarea de medicamente pentru reducerea simptomelor și schimbări ale stilului de viață. În cazul alergiilor alimentare, dieta poate juca un rol important în reducerea simptomelor.

În plus, testarea cu biofeedback energetic folosind dispozitivul Asyra poate oferi o abordare personalizată a tratamentului alergiilor. Dispozitivul poate identifica substanțele care declanșează simptomele și poate sugera terapii personalizate pentru pacienți.

În concluzie, testarea cu biofeedback energetic folosind dispozitivul Asyra poate fi o metodă precisă și prietenoasă pentru pacienți de identificare a profilului alergogen.

Pentru programari sau eventuale intrebari, contacteaza-ne:

Adresa web: www.clinicaeliade.ro

Telefon: +40 (748) 01 11 11 / +40 (756) 082 204 / +40 (742) 131 111

Adresa: Bd. Mircea Eliade, nr. 36, Sector 1, Bucuresti

Program: Luni-vineri 08:00-20:00 / sambata si duminica – inchis

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *