/
/
Stiati ca…

Stiati ca…

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
pepene dreamstimefree 2697914 copie 1024x768 1
Juicy watermelon pieces stack for summer picnic

·         Daca treci prin piata, nu ezita sa cumperi pepene rosu! Fiecare felie contribuie serios la subtierea taliei si are doar 46 de calorii.

·         Unul din dusmanii luptei cu greutatea este zaharul – chiar daca nu tii o cura de slabire, este bine sa eviti dulciurile care contin acest aliment. Consuma mai degraba ciocolata neagra sau prepara-ti prajiturile preferate cu ajutorul unui indulcitor natural, ca de exemplu extractul din mere. Il gasesti la Plafar!

·         Utilizarea parfumului poate duce la iritatii, mai ales pe perioada calduroasa. Insa o picatura de vanilie dupa ureche nu are cum sa dauneze pielii tale. In plus, vei mirosi… yummy!

·         Un somn sanatos nu e un lux, ci o necesitate! Stiai ca persoanele care dorm in jur de 5 ore pe noapte cantaresc cu 2.5 kg mai mult decat cele care dorm 8 ore, asa cum ar fi normal?

·         Daca ai de gand sa incarci azi poze pe Facebook, nu te aseza pe scaun! Un studiu recent arata ca navigatul pe Internet este o activitate sedentara la fel de periculoasa ca si privitul la televizor – daca alternezi insa statul in picioare cu statul pe scaun, vei elimina riscul aparitiei unei boli de inima.  

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *