/
/
Starea de bine te costa doar putina vointa

Starea de bine te costa doar putina vointa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Starea de bine te costa doar putina vointa

Cu siguranta ai auzit de preconceptia conform careia relaxarea la spa ar necesita investitii financiare considerabile. Este adevarat ca exista terapii de lux, cu ingrediente pretioase si preturi pe masura, insa iti stau la dispozitie multe alte solutii pentru obtinerea starii de bine. In realitate, Starea de bine te costa doar putina vointa. Iata cateva sfaturi:

Constientizeaza ca relaxarea inseamna investitie in sanatate

Daca iti propui intr-o luna sa notezi toate cheltuielile, iti vei da seama in timp foarte scurt ca banii se pierd pe o gramada de lucruri de care nu ai nevoie cu adevarat. Incearca sa scurtezi lista acestor elemente „optionale” si poate chiar nocive pentru sanatatea ta si s-ar putea sa fi gasit astfel bugetul pentru un ritual lunar sau bilunar la spa. Nu uita ca un masaj nu inseamna rasfat, ci este o investitie pe termen lung in starea ta de bine

Gandeste… zen!

A avea un stil de viata relaxat, „zen”, nu inseamna sa mergi o data la cateva luni la spa, iar in rest sa ai acelasi program haotic si agitat. Incet, dar sigur, schimbarea trebuie sa se petreaca in interiorul tau, in felul in care reactionezi in diverse circumstante. Analizeaza obiceiurile care iti fac rau si incearca sa le indrepti! Nu te mai enerva pentru ceea ce nu poti oricum sa schimbi, incearca sa raspunzi cu calm situatiilor stresante, practica rugaciunea sau meditatia, corecteaza-ti regimul alimentar, ai mai multa rabdare cu tine insuti si lista poate continua. Vei observa foarte repede ca viata incepe sa ti se schimbe… in foarte bine!

Include starea de bine in calendar

Configureaza-ti programul in asa fel incat sa ai zilnic macar cateva minute doar pentru tine, iar o data pe saptamana planifica o ora de relaxare. Indiferent daca ramai acasa sau mergi intr-un centru wellness specializat, iti recomandam sa testezi terapii relaxante cat mai diverse: aromoterapia, meditatia, masajul si automasajul, terapia cranio-sacrala, reflexoterapia etc. 

Participa la Global Wellness Day unde starea de bine te costa doar putina vointa!

Global Wellness Day este ocazia ta de a incerca GRATUIT tot ce tine de spa & wellness (terapii, ritualuri corporale si faciale, workshop-uri de nutritie, ore de aerobic, pilates, meditatie, yoga, aromoterapie etc.). In 10 iunie 2017, ai intrare libera in centrele spa partenere din toata tara! Profita de aceasta sansa si spune „da” alaturi de milioane alti oameni din toate colturile lumii! La finalul Global Wellness Day, vei constientiza ca Starea de bine te costa doar putina vointa, nimic mai mult!

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *