/
/
Ritual detox pentru casa ta

Ritual detox pentru casa ta

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ritual detox pentru casa ta
Organic Lavander, Oil and Handmade Soap on Wooden table. Ingredients for Natural Spa Treatment

Energia din locuinta este vitala pentru starea de bine a celor care traiesc in ea. La fel ca organismele noastre, si casele pot prelua energii negative, care o incarca. Stii ca s-a intamplat acest lucru atunci cand iti este din ce in ce mai greu sa te relaxezi in propriul cuib sau atunci cand simti o vibratie negativa si greoaie in momentul in care intri pe usa. Iti prezentam mai jos un ritual detox pentru casa ta

Ritual detox pentru casa ta: cum preia o casa energii negative?

Energiile negative pot patrunde in locuinta prin diverse cai: obiecte incarcate, prin certuri sau prin dezordine sau murdarie. De asemenea, despartirile (si implicit divorturile) sau orice alte evenimente majore pot sa incarce casa din punct de vedere energetic.

Care sunt beneficiile unui „detox” al locuintei?

Dupa „detox”, aerul din casa va fi mult mai proaspat. Vei putea adormi mai usor si vei simti ca locuinta ta este brusc mult mai primitoare. Multi oameni marturisesc ca dupa curatarea casei au avut parte de multe evenimente benefice. 

Ritual detox pentru casa ta: cum decurge detox-ul?

In primul rand, trebuie sa alegi o planta in functie de dorinta pe care o ai:

Lavanda – pentru echilibru, pace si relaxare;

Cedru – pentru purificare, vindecare si atragerea energiilor pozitive;

Rozmarin – pentru clarificarea anumitor situatii si atragerea iubirii;

Salcie alba – pentru atragerea transformarilor;

Apoi, confectioneaza un buchetel din planta aleasa si leaga-l cu sfori in diverse puncte pentru a obtine un soi de bat gros (vezi imaginea). 

Ritual detox pentru casa ta

Inchide toate ferestrele si aprinde „batul” cu ajutorul unui chibrit sau al unei brichete. Inchide ochii pentru cateva secunde si concentreaza-te pe dorinta ta cea mai arzatoare. Plimba-te apoi in toate incaperile si incearca sa emani cat mai multe ganduri pozitive. Imagineaza-ti ca in aceste momente pier toate energiile negative care ti-au perturbat pana acum starea de bine. 

Stinge batul de flori in apa cu sare, apoi mediteaza pentru cateva minute si bucura-te de locuinta reimprospatata! O alta varianta a „detox-ului” consta in tamaierea casei, procedura despre care se spune ca ar alunga spiritele rele. 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *