/
/
Rețeta miraculoasă mai puternică decât chimioterapia de 10.000 de ori

Rețeta miraculoasă mai puternică decât chimioterapia de 10.000 de ori

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Reteta miraculoasa de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia
Rețeta miraculoasă mai puternică decât chimioterapia de 10.000 de ori

Tu ai auzit de rețeta miraculoasă mai puternică decât chimioterapia? Studiile arata ca sucul de lamaie si bicarbonatul de sodiu ar putea constitui o combinatie miraculoasa, capabila sa ucida celulele canceroase. Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din lume a concluzionat, in urma a 20 de teste de laborator efectuate din 1970 incoace, faptul ca lamaia distruge celule canceroase specifice pentru 12 tipuri de cancer. Acest fruct impiedica raspandirea celulelor „rele” si are un efect de 10000 de ori mai puternic decat chimioterapia.

Studiile recente arata cum consumul de citrice (in special de lamai) previne si trateaza cancerul in anumite situatii. In combinatie cu bicarbonatul de sodiu, lamaile echilibreaza pH-ul din organism, fapt ce impedica dezvoltarea celulelor canceroase. Spre deosebire de chimioterapie (care ataca si partile sanatoase ale organismului), combinatia de lamaie si bicarbonat actioneaza exclusiv asupra segmentelor bolnave. Pacientii ar trebui sa consume doua lingurite de suc de lamaie in combinatie cu o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu. Acesta este raportul corect. Foarte important: folositi lamai organice (ele sunt de 100 de ori mai puternice decat cele crescute cu chimicale)!

Un studiu recent efectuat in Europa arata cum consumul de minimum 150 grame de citrice/saptamana scade riscul de cancer la gat cu 58%, riscul de cancer la stomac cu 31% si riscul de cancer de colon cu 18%. Pe de alta parte, cercetatorii americani au descoperit cum consumul de grep este asociat cu o reducere de 22% a riscului de cancer la san, cu conditia ca pacientului sa nu i se administreze simultan nici un tratament hormonal.

Lamaile lupta cu succes si impotriva unui spectru foarte larg de microbi. Sunt extrem de eficiente impotriva parazitilor si viermilor, normalizeaza presiunea arteriala si au un efect antidepresiv instant.

Iată rețeta miraculoasă mai puternică decât chimioterapia:

Ingrediente:

2 lingurite suc de lamai organice (proaspat stors)

½ lingurita de bicarbonat de sodiu (fara aluminiu)

230 ml apa

Instructiuni:

Pacientii ar trebui sa bea 4 portii pe zi.

Folositi numai lamai organice!

Surse: http://www.cienciasdelasalud.edu.ar/, http://www.secretlyhealthy.com/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination/ , http://fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination-10-000-times-stronger-than-chemotherapy/#sthash.TgVDoTp3.dpuf

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *