/
/
Plaja artificiala iti aduce beneficiile soarelui chiar si in inima iernii

Plaja artificiala iti aduce beneficiile soarelui chiar si in inima iernii

21 Sep 2018
|
Plaja artificiala beneficiile soarelui
Foto: Aviației Wellness Center

Expunerea moderată la soare, în condiții de siguranță, are numeroase efecte benefice asupra stării de sănătate, precum și asupra echilibrului emoțional. În lunile calde de vară și primăvară, soarele este generos cu noi. Însă în perioadele reci, lipsa acestuia poate duce la o serie nebănuit de amplă de afecțiuni. Tocmai de aceea, cu ajutorul tehnologiei avansate, la Aviației Wellness Center este disponibilă o plajă artificială inedită. Unde te poți bucura de beneficiile soarelui chiar dacă temperatura din termometre scade iar norii sunt din ce în ce mai groși. 

Plaja artificială este una dintre cele mai sigure metode pentru a obține un bronz frumos și sănătos. Aceasta funcționează ca fototerapie sau, așa cum mai este denumită, terapia prin lumină. Încăperea este dotată cu tehnologia Suntech, care permite emiterea unei lumini asemănătoare cu cea a soarelui, lipsita însă de pericolul radiațiilor ultraviolete.

Atmosfera relaxantă dată de șezlongurile care amintesc de zilele leneșe pe malul mării, tonurile calde din încăpere. Precum și nivelul blând de lumină emisă transformă o ședință de fototerapie într-un moment de răsfăț și relaxare

Mai mult decât atât, poți obține astfel acea culoare arămie a pielii pe care o poți căpăta la solar fără să te închizi într-o încăpere minusculă, fără grija cremelor cu factor de protecție solară și fără ochelari de soare. 

Plaja artificială, remediu pentru suflet

În lunile de toamnă și de iarnă, mulți dintre noi se lovesc de problemele cauzate de lipsa soarelui. Depresia, nivelul crescut de stres, anxietatea, stările de agitație și insomnia pot fi doar câteva dintre efectele anotimpurilor reci asupra echilibrului interior. Toate acestea pot fi combătute într-o manieră plăcută cu ajutorul terapiei prin lumină, efectuată pe plaja artificială din nordul capitalei. Mai mult de atât, fototerapia pe plajă artificială poate fi folosită chiar și de copii. În special, aceasta poate folosită de elevi pentru că poate contribui la îmbunătățirea memoriei și a atenției.

Plaja artificială, oaza de sănătate din timpul iernii

Unul dintre motivele pentru care suntem mai sensibili iarna și toamna la răceli este faptul că în această perioadă, sistemul nostru imunitar este mai slăbit. Din fericire, printre cele mai cunoscute efecte ale terapiei prin lumină este întărirea sistemului nostru natural de apărare. Mai mult decât atât, acest tratament de relaxare are darul de a crește per total capacitatea de regenerare a organismului. Acest lucru are efecte vizibile cu ochiul liber asupra pielii care devine mai luminoasă și mai sănătoasă. Și, în egală măsură, contribuie la micșorarea perioade de convalescență după afecțiuni virale sau bacteriene. 

O altă consecință benefică a ședințelor pe plaja artificială este stimularea producției de vitamina D și, concomitent, mărirea ratei de absorbție a calciului în sânge. Tocmai datorită acestui efect, fototerapia ajută din plin, printre altele, la ameliorarea durerilor de oase și articulații. 

Plaja artificială de la Aviației Wellness Center este deschisă întregii familii și te poate ajuta să îmbini utilul cu plăcutul într-un mediu benefic inclusiv cu copiilor, vârstnicilor și femeilor însărcinate. 

Aviatiei Wellness Center 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare