/
/
Pick’n’Mix

Pick’n’Mix

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Pick’n’Mix - Ioana Marian, fondator despreSpa.ro
Pick’n’Mix

Am stat impreuna cu el peste 30 de minute la telefon, amandoi cu laptopurile in fata, pe pagina fiecarui centru spa. Am inceput cu cele din Bucuresti, ulterior ajunsesem sa deschidem paginile tuturor centrelor din toata tara. Nu se putea decide la nici unul. 

Era pentru prima data pe site-ul nostru. Ii venise ideea sa-i cumpere cadou sotiei un voucher la spa. Era hotarat ca anul acela sa-i ofere altceva decat parfumuri, haine, bijuterii, ore de cooking etc. – cu care nu-i nimerea prea des gusturile. In plus, stia ca ea isi propusese sa ajunga la Spa. Lucra foarte mult, era foarte stresata si chiar avea nevoie de un moment de relaxare.

Intr-un final, mi-a zis: 

–       nu inteleg de ce nu aveti voi niste vouchere spa care sa fie valabile in mai multe centre. Eu sa decid valoarea, ea sa-si aleaga singura si centrul, si serviciile, si localitatea, si ziua, absolut tot. Cu cadoul oferit de mine. Sigur s-ar bucura sa primeasca asa ceva! Iar pentru mine ar fi atat de simplu sa nu-mi mai bat capul!

–       Sincer, nu m-am gandit la acest produs. Dar ideea mi se pare excelenta!

Pick’n’Mix pentru Voucher SPA

In cateva saptamani lansam voucherele despreSpa.ro – valabile in peste 30 de centre spa din toata tara – pe principiul Pick’n’Mix – exact ce ne solicitase un sot care nu voia sa faca el alegerile pentru sotie, dar care, pe de alta parte, tinea sa o surprinda si sa-i ofere cel mai util si generos cadou: un moment de relaxare la spa.

Intra pe pagina:  https://desprespa.ro/voucher-spa//  si vezi ce spun clientii despre eVoucherul despreSpa.ro!

Tu cu ce cadou vei surprinde anul acesta doamnele dragi din viata ta, care, mai ales acum – in pandemie – cand duc o viata mai sedentara decat inainte, si au nevoie, poate mai mult decat oricand, de un masaj revigorant al spatelui sau de un ritual de relaxare?

Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Cu drag,

Ioana Marian

Fondator despreSpa.ro

Email: office@desprespa.ro
Pick’n’Mix
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Ioana Marian

Ioana Marian

Fondator despreSpa.ro

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *