/
/
Mini-vacanță la plaja artificială din nordul capitalei

Mini-vacanță la plaja artificială din nordul capitalei

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Aviatiei MG 4871 1024x683 1
Mini-vacanță la plaja artificială din nordul capitalei

Deși din punct de vedere calendaristic ne apropiem de vară, temperatura nu e suficient de prietenoasă pentru a ne bucura din plin de plajă și de razele soarelui, precum și de toate efectele benefice ale acestuia. Pe de cealaltă parte, nu trebuie să pierdem din vedere faptul că expunerea greșită la soare poate avea numeroase consecințe grave asupra pielii și a stării generale de sănătate.

Tocmai de aceea, Aviației Wellness Center oferă o alternativă sănătoasă, sigură și elegantă cu numeroase urmări pozitive atât pentru minte, cât și pentru trup.

Efectele terapiei prin lumină

Beneficiile terapiei prin lumina sunt cunoscute, în mod surprinzător, încă din Antichitate, de când popoare din toate colțurile lumii venerau zeități solare, considerate protectoare ale oamenilor și cu influențe inclusiv asupra sănătății. În acest sens stau drept mărturie numeroase tratate medicale antice din Asia care prescriau amestecuri de ierburi și expunerea la lumină pentru vindecarea unor afecțiuni ale pielii. În istoria recentă, fototerapia a fost folosită cu succes în tratarea unor afecțiuni bacteriene sau ale anumitor boli ale epidermei.

Cu gândul la vară și la zilele însorite, cei mai mulți dintre noi își doresc de pe acum o culoare arămie a pielii obținută prin bronzare. Pentru a obține această nuanță, apelează la cabinele cu UV, expunându-se astfel unei ample game de pericole, sau la produsele cosmetice care acoperă pielea cu o culoare artificială, uneori neuniformă și care pot păta hainele.

Plaja artificială de la Aviației wellness Center oferă toate beneficiile expunerii la lumină, fără efecte adverse periculoase. Aceasta este dotată cu tehnologia specifică Suntech, respectiv cu dispozitive care emit o lumină asemănătoare cu cea a soarelui, însă fără a conţine raze UV daunatoare. Prin urmare, te poţi bucura de o mini-vacanţă oricând îţi doreşti să evadezi din activităţile zilnice extenuante sau monotone.

Șezlongurile comode, nivelul de lumină blând și atmosfera plăcută de pe plaja artificială invită la sesiuni de relaxare și deconectare de la stresul cotidian fără necesitatea ochelarilor de protecție sau a cremelor speciale cu factor de protecție solară.

Mai mult decât atât, tehnologia Suntech este atât de eficientă și de prietenoasă încât de efectele sale se pot bucura inclusiv femeile însărcinate, copiii și persoanele care au pielea foarte sensibilă. Prin urmare, atunci când întreaga familie duce dorul zilelor leneșe petrecute la plajă, sunt așteptați toți, cu mic, cu mare să se răsfețe cu o activitate relaxantă și benefică pentru toată lumea.

Așa cum spuneam mai devreme, sesiunile de fototerapie au o amplă gamă de urmări benefice pentru spirit, trup și minte. O zi petrecută la plaja artificială de la Aviației Wellness Center poate contribui la ameliorarea afecţiunile reumatice, musculare şi chiar ovariene. De asemenea, terapia prin lumină poate întări sistemul natural de apărare a organismului şi ajută la fixarea vitaminei D.

Cei mai mulți dintre noi s-au confruntat, cel puțin o dată în viață, cu perioade în care stresul și-a spus cuvântul asupra stării de spirit iar acest lucru a rezultat în depresii, anxietate, insomnii, lipsa poftei de mâncare și chiar atacuri de panică. Din fericire, fototerapia poate ameliora sau chiar combate toate aceste afecțiuni ale omului modern.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *