/
/
Întărirea imunității în sezonul rece

Întărirea imunității în sezonul rece

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Întărirea imunității în sezonul rece
Întărirea imunității în sezonul rece

Întărirea imunității în sezonul rece – Chiar dacă nu abundă în zăpadă, iar temperaturile nu sunt foarte scăzute, iarna și-a intrat de mult în drepturi. Hainele subțiri sunt așezate de câteva săptămâni bune în dulapuri, iar gecile călduroase le-au înlocuit cu bucurie.

            Ți-e teamă de ce aduce odată cu ea genul acesta de vreme „înșelătoare”? Ai și de ce. Acum e cel mai prielnic moment pentru viroze, răceli și infecții respiratorii, deoarece sistemul tău imunitar se bulversează de la toate aceste schimbări de temperatură.

            Ai putină răbdare, nu apela încă la kitul de prim ajutor în caz de răceală, păstrează bine și șervetele pentru nas. Fă mai întâi câteva lucruri care să dea un bust sistemului tău imunitar în sezonul rece. Urmează sfaturile noastre și nu vei mai fi victima frigului în acest sezon.

Mănâncă sănătos, un pas în întărirea imunității în sezonul rece

            O dietă echilibrată, bogată în fructe, legume și semințe, va menține și va crește rezistența la îmbolnăvire, inclusiv la infecțiile frecvente din timpul iernii. Toate aceste alimente sunt pline de vitamine, minerale și antioxidanți. Prin urmare, te vor ajuta de minune.

Întărirea imunității în sezonul rece: Fă mișcare!

            Nu trebuie să mergi zilnic la sală pentru exerciții cardio, însă poți face plimbări de o jumătate de oră. Mișcarea zilnică este vitală pentru funcționarea corectă a organismului; reduce riscul bolilor de inimă, a presiunii arteriale, diabet și multe alte boli. Totodată, chiar și procesul de îmbătrânire va încetini.

Stai departe de toxine și asigură-te că dormi suficient

            Chiar dacă viață urbană ne obligă să trăim într-un mediu poluant, elimină cât poți de mult ce e toxic în casa ta, mai ales ce folosești frecvent: produsele de spălat vase, detergentul pentru rufe sau produsele de curățenie.

            Nu reușești să te odihnești în weekend? Atunci petrece o mini vacanță într-o zonă cu aer curat și multă liniște – Băile Govora. De ce tocmai aici? Deoarece este una din cele mai bogate stațiuni balneare în ape iodurate și bromurate din Europa, profilul stațiunii fiind nu doar unul reumatismal ci și respirator.

Întărirea imunității în sezonul rece – Factorii naturali utilizați ca resurse naturale de tratament în cura balneo internă și/sau externă sunt:

• ape minerale de mare concentrație, iodurate, bromurate, sulfuroase, clorurate, sodice, hipertone;

• ape minerale bicarbonatate, sulfuroase, sodice, calcice, hipotone;

• izvoare minerale pentru crenoterapie (terapie hidrominerală prin ingestie);

• climatul continental cu influență mediteraneană, umiditate relativ constantă, temperatura fără extreme și ușoară încărcare cu polenuri alergogene.

            Beneficiul unui sejur balneo într-o stațiune constă, de fapt, în ruperea lanțului monoton al rutinei zilnice. În zona parcului și al izvoarelor, aerul este puternic ionizat și cu încărcătură bogată în ioni negativi, cu efect bronhodilatator și relaxant psihic, motiv pentru care se recomandă chiar și o cură de teren în schema terapeutică. Întreg procesul unei cure balneare este recomandat și atent supravegheat de către medici primari balneologi, asistenți medicali de specialitate, fiziokinetoterapeuți și maseuri.

            Complexul Balnear Palace din Băile Govora oferă tratamente pentru profilul respirator și cel reumatismal, dar și tratamente pentru alte afecțiuni precum cele neurologice, metabolice, tratamente pentru combaterea stresului și a menținerii stării de sănătate si wellness. De asemenea, aici poți face proceduri complexe de tratament și individualizate: inhaloterapie, electroterapie, termoterapie, hidrotermoterapia, crenoterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie și masaj

            Ți-am stârnit curiozitatea?  Atunci este musai să ne vizitezi și să testezi pachetul supranumit „Vindecare hibernală”.  În cadrul acestui pachet iți oferim 15 proceduri balneare de vindecare, demipensiune, spa cât cuprinde și sănătate garantată!

 Preț: 1070 de lei în cameră dublă.

Rezervări – palace@bailegovora.ro, 0250 770 070 

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *