/
/
Inovația Hyséac, un început fresh pentru pielea cu tendință acneică

Inovația Hyséac, un început fresh pentru pielea cu tendință acneică

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Inovația Hyséac, un început fresh pentru pielea cu tendință acneică
Inovația Hyséac, un început fresh pentru pielea cu tendință acneică

Inovația Hyséac, un început fresh pentru pielea cu tendință acneică. Acneea este o afecțiune care apare cu precădere în adolescență, dar ne poate da bătăi de cap și la vârsta matură, la 30, 40 sau 50 de ani. Ei bine, da, deși este considerată o problemă des întâlnită printre adolescenți, iată că acneea afectează și femeile adulte. Tu știai că 40% dintre femei se confruntă cu acneea? O afecțiune care nu resimte atât la nivelul pielii, dar care are totodată un impact puternic și asupra psihicului. Depresia, anxietatea, pierderea încrederii în sine și retragerea socială pot însoți în cele din urmă fiecare imperfecțiune, fiecare pustulă, fiecare coș.

Dacă te numeri printre femeile care luptă cu acneea, cu siguranță te întrebi ce este de făcut. Simplu!  Lasă-te pe mâna produselor Uriage! Mai exact, gama Hyséac are grijă de pielea predispusă la acnee, având în arsenal produse de igienă și tratament, care combină eficiența și expertiza medicală cu plăcerea de utilizare. Acestă gamă se adresează deopotrivă adolescenților și persoanelor adulte care nu doresc să renunțe la o rutina zilnică de îngrijire.

Inovația Hyséac: cui se adresează?

Nu mai este niciun secret: 4 din 5 adolescenți sunt afectați de acnee și nici femeile adulte nu sunt excluse din această ecuație. Acneea la femeile adulte este acneea ușoară, localizată în principal pe fața, bărbie și mandibulă. Apare de la vârsta de 25 de ani, sub influență hormonală. Stresul, poluarea, alimentele și produsele cosmetice inadecvate agravează starea. Pentru a adresa problema acneei în întregime și a elibera pielea rapid și eficient de imperfecțiuni, gama conține trei brevete exclusive cu acțiuni complementare:

  • PREVENȚIE CU MPA-REGUL: reduce microbiofilmul format de
  • Bacteriile C.acnes patogene.
  • CALMARE CU TLR2-REGUL: calmează răspunsul inflamator.
  • MATIFIERE CU LICORICE: reglează excesul de sebum și matifiază luciul nedorit.

Gama Uriage Hyseac este adaptată tuturor tipurilor de ten care se confruntă cu acnee, ba chiar răspunde și mai specific nevoilor persoanelor adulte oferindu-le un nivel ridicat de eficacitate cuprins în texturi inovatoare care nu sunt altceva decât o experiență senzorială deosebită.

Beneficii pentru pielea cu tendință acneică

În general, acneea apare pe  un  ten gras. Deși nu te așteptai, produsele care conțin ulei sunt ideale pentru acest tip de ten. Pe parcursul zilei, pielea acumulează grăsimi: impurități, make-up, exces de sebum etc. Uleiul le va dizolva și elimina rapid și eficient!

Un alt aspect important este faptul că uleiul îndepărtează toate tipurile de machiaj, chiar și cele waterproof, fără a agresa pielea. Cu compoziția sa uleioasă, protejează filmul hidrolipidic. Finish-ul va fi unul fresh, pentru că odată intrat în contact cu apa, oferă o senzație curată, fără film uleios. Ideal în acest sens este Hyséac Ulei Purifiant, care are în compoziția sa ulei de negrilică și floarea soarelui, derivat de acid malic 5% și vitamina E.

Nu uita că din rutina de îngrijire a tenului necesară este și o mască peel-off pentru un ten perfect. Masca Peel-off din gama Hyséac exfoliază ușor, curăță porii în profunzime și purifică. De asemenea, reduce dimensiunea porilor și scade excesul de sebum și are acțiune seboreglatoare

În cazul unei acnee ușoare, mizează pe Serumul Anti-imprefecțiuni, care are o concentrație crescută AHA, mai exact 6%, și care, în combinație cu textura gel vine să îmbunătățească calitatea pielii și să contribuie la dispariția punctelor negre, a porilor dilatați. În plus, se absoarbe rapid și lasă pielea fresh.

Dacă vorbim de o acnee severă, atunci poți opta pentru Hyséac 3-Regul, care înglobează un complex revoluționar de  AHA/BHA cu o concentrație de  17%. Atuul său?  Acționează asupra tuturor imperfecțiunile în timp ce hidratează și matifiază. La final, pielea rămâne hidratată și confortabilă.

Și vrem musai să știi că, Serumul Anti-imperfecțiuni de la Hyseac oferă rezultate vizibile în 7 zile, conform studiilor clinice efectuate sub control dermatologic.

(Rezultate după utilizarea serului Hyséac de două ori pe zi timp de 7 zile. 100% piele mai curatp, 94% pori micșorați.

Produsele Uriage Hyseac pot fi achiziționate online și din farmacii.

Prețuri începând cu 30 de lei.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *