/
/
Începe anul cu o nouă stare de spirit

Începe anul cu o nouă stare de spirit

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
sovienbad 1200x1200px
Începe anul cu o nouă stare de spirit

Începe anul cu o nouă stare de spirit

La început de an, lista rezoluțiilor fiecăruia e lungă. Cele mai multe sunt legate de forma fizică și de starea psihică. Și apoi, știm cu toții că nu ne-am prea abținut de la nimic de Sărbători, așa că numărul kilogramelor în plus nu e de neglijat. Și nici procentul de toxine. Totuși, există modalități simple prin care îți poți detoxifia organismul și cu ajutorul cărora să ai un stil de viață sănătos!

Suzana Pretorian, doctor balneolog la Ensana Health Spa Sovata, îți dă câteva sfaturi, care te vor ajuta să elimini toxinele acumulate în organism în perioada Crăciunului și a Revelionului, pentru ca tu să te poți bucura de un corp suplu în 2020

Toxinele. Ce sunt și cum se apară organismul de ele?

Medicul balneolog, Suzana Pretorian, ne informează că, toxinele se găsesc mai ales în „alimentele procesate, medicamente, alimente de origine animală și stimulentele precum cofeina sau alcoolul.”

Cum le poți elimina? Principalul mecanism prin care organismul se apară de toxine este producerea de țesut gras cu care le izolează. Deci de aici celulita și colăceii.

Începe anul cu o nouă stare de spirit. Cum poți elimina cât mai ușor toxinele?

Ia aminte: cele mai ușoare etape încep acasă. Pentru început, potrivit Suzanei Pretorian, doctor balneolog în cadrul Ensana Health Spa Sovata, cel mai ușor este sa începi prin schimbarea alimentației: „Consumați numai alimente vii, deloc sau puțin prelucrate termic și predominant vegetale. Todată, este foarte important să nu uitați de hidratare”. Optim, ar fi să beți 2/5 litri de apă pe zi. Aceasta trebuie să fie de calitate, ionizată negativ sau plată, cu un pH in jur de 7,5”.

Food Low Res 4
Consumă alimente vii pentru o stare de spirit bună

Alimentați sănătoasă are nevoie de susținere de partea de proceduri corporale. Alege drenajul limfatic! „Acest tip de masaj ajută foarte mult la îndepărtarea toxinelor din organism. Este indicat să faceți drenaj limfatic de 3 sau 4 ori pe an, minim cinci ședinte consecutive. În perioada în care apelați la proceduri limfatice, țineți departe de produsele de origine animală!”, punctează medicul de la Ensana.

Un alt rol important îl are odihna, atunci când vine vorba despre eliminarea toxinelor

Când organismul este odihnit, este mai puternic și mai sănătos. Are mai multă vigoare și luptă împotriva toxinelor și a kilogramelor în plus.

Dacă te-ai decis la o vacanță balneo de reînnoire pentru acest început de an, Ensan Health Spa Resort Sovata, e perfect. Spa-ul și baza de tratament te așteptă cu piscine cu apă dulce și sărată, care te vor ajuta să te relaxezi prin sport, dar și cu masaje de relaxare și drenaj limfatic. Investeste in starea ta de bine!

Dă un click pe www.ensanahotels.com și alege-ți vacanța preferată. https://www.ensanahotels.com/ro/oferte/oferte-si-promotii

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *