/
/
Imaginatia zboara si creeaza

Imaginatia zboara si creeaza

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
dreamstime 23505093 683x1024 1
Girl on the oil spa relaxes. Ayurveda

Imaginatia zboara si creeaza “iluzia”… un altfel de articol pentru 2013, un articol de poveste desprins din “imaginarul” meu si creat pentru “voi”…

Ma desprind usor de “Real” si ma indrept spre Parisul burghez, unde oaspetii mei imaginari (Coco Chanel si Estee Lauder), ma asteapta la o “sueta” intr-un Day Spa Prive.

Locatia aleasa este una speciala, un loc departe de agitatia de oras, o destinatie unica, care “Trezeste” trecutul si “Naste” prezentul… Termele Uriage, faimoase inca din 1823 sunt locul perfect pentru regenerare si rejuvenare dupa zilele intregi, petrecute in cotidian.

Ora 18.00. Invitatele ma asteapta pentru a da startul la un Spa Light Menu: tartuffo bianco, caviar servit in cutii de bomboniere, inghetata de vanilie stropita cu sirop de cacao si apa Modigliani.

Pentru toast, multa, multa sampanie Dom Perignon.

Dress code-ul?… Un kit spa bine pregatit (halate, papucei si prosoape mari).

Muzica se aude in surdina, un piano concert de Alexandre Delarue, ca doar suntem intr-o ambianta de “grand class maison”.

Un eveniment ”chic”, “prive”, numai bun pentru a caracteriza femeia moderna si vizionara al acestui an! Fragranze, ideei de stil si frumusete sunt cuvintele care stau pe buzele invitatelor.

Coco Chanel fermecatoare, isi aprinde faimoasa “cigaretta”, iar dupa ce se uita cu un sentiment de deja-vu la noi, se ridica instant si schimba, dress code-ul in 5 minute!… vorbeste tare, impletind cuvinte alese:  

“Frumusetea va este necesara, pentru a fii iubite de catre barbati”.

„Nu înţeleg cum unele femei ies din casă fără să se aranjeze. Nu veti ştii niciodată când aveti întâlnire cu destinul”… Deci dragele mele, Fiti frumoase mereu!

Estee Lauder priveste in departare, isi umezeste buzele cu  sampanie, si se intreaba nedumerita “De ce sunt toate femeile frumoase in ziua nuntii?

Ddupa o clipa, raspunde apasat…. Pentru ca doar atunci le pasa!

Acum isi aduce aminte de inceputul sau, si vorbeste despre creme. Ridica un toast si articuleaza bine cuvintele” Nu am trait nici o zi din viata mea fara sa vand ceva. Cand cred intr-un lucru il vand, si il vand bine”… Deci dragele mele Fiti independente si libere !

Din poseta neagra de catifea sofisticata, scoate cateva cutiute mici, de un alb sidefat si le imparte. Sunt cateva creme din creatia ei. Intindem crema cu miros de fenicul imperial pe toata fata si, Asteptam!

Crema este buna, dar daca fata nu este intinsa si sculptata, atunci oboseala ramane… zic eu, alias Ana Ciobanu. Acum este randul meu sa modelez prin cateva miscari de “Diem Cham” fata invitatelor mele, pentru o privire vizibil mai tanara!

Coco Relax… J’adore!

Estee Lauder C’est magnifique !

Toast… Savurati din plin dragele mele, starea de bine!

Relaxare… Stil… Eleganta… La vie est tres belle! Iluzie?! Da… Frumusetea merita conservata, asa ca, atitudinea creeaza increderea, independenta naste libertatea, sanatatea genereaza starea de bine, iar iubirea incununeaza Intregul.

Cu drag,

Ana

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *