/
/
Hidroterapia oferită de Wellsystem Hidrojet

Hidroterapia oferită de Wellsystem Hidrojet

Ultima actualizare în 06 May 2023
|
Wellsystem Hidrojet
Wellsystem Hidrojet

Hidroterapia uscată constă în efectuarea de tratamente terapeutice folosind puterea și beneficiile apei, dar fără a te uda. Spre deosebire de thalasoterapie și balneoterapie, hidroterapia uscată nu folosește apa pentru a scufunda pacientul, ci pentru a crea un efect de imponderabilitate, prin poziționarea utilizatorului deasupra apei, pe o membrană placută din cauciuc natural.

Utilizarea hidroterapiei datează din cele mai vechi timpuri. Băile romane din antichitate utilizau apa pentru beneficiile ei pentru sănătate și pentru acțiunea ei asupra oboselii fizice.  Hidroterapia nu constă doar în tratarea simptomelor deja prezente, ci are un rol important și în prevenirea apariției anumitor patologii.

Hidrojetul Wellsystem folosește puterea blândă a apei pentru a trata și a preveni diferite afecțiuni. Terapia pe care o oferă funcționează datorită forței apei încălzite care masează corpul în timp ce creează o mișcare eliptică pentru a ameliora sau trata numeroase patologii.

Tehnologia WELLSYSTEM a fost dezvoltată de un osteopat german în anii 1980. Scopul acestui dispozitiv a fost ameliorarea durerilor pacienților care sufereau de diverse patologii, în special la nivelul spatelui. După ce a observat efectul dăunător al gravitației, în special asupra coloanei vertebrale, inventatorul Hidrojetului WELLSYSTEM a decis să folosească capacitățile apei pentru a-și crea dispozitivul. Într-adevăr, atunci când corpul plutește,  forța gravitației nu-l mai afectează și durerea se estompează. Din această observație a luat naștere primul hidrojet WELLSYSTEM.

Odată ce pacientul sau utilizatorul se întinde pe un pat Wellsystem, corpul lui nu mai este supus legilor atracției pământului, iar jeturile de apă reverberează asupra corpului formând mișcări de elipsă care-l masează cu o forță ajustabilă. Combinația de apă încălzită și masaj eliptic este combinația perfectă care permite organismului să beneficieze de acțiunea acestui sistem.

Mișcarea eliptică concepută pentru acest echipament a fost dezvoltată de creatorul acestei tehnologii. Este adevăratul punct forte al acestei mese de masaj hidroactiv uscat. Această caracteristică permite fenomenul de compresie-decompresie a coloanei vertebrale . Această mișcare oferă un masaj unic care lucrează întregul corp.

 

Hidrojetul Wellsystem  oferă și alte mișcări ale jeturilor și care sunt disponibile în funcție de modelul pe care-l alegeți:

 • Mișcare circulară
 • Mișcare longitudinală sau paralelă
 • Mișcarea pulsatilă
 • Mișcare inversată sau orizontală în imagine

Fiecare mișcare are efecte diferite asupra structurii corpului. Dacă masajul circular este folosit doar pentru starea de bine, mișcarea pulsatilă este deosebit de eficientă pentru celulită, în timp ce masajul eliptic permite mobilizarea osteoarticulară.

Oricare ar fi mișcarea programată, masa de hidromasaj WELLSYSTEM acționează asupra corpului. Pentru a provoca o mai bună relaxare musculară și o senzație de bine, apa care circulă în interiorul dispozitivului este încălzită, ceea ce determină un fenomen de vasodilatație. Cu alte cuvinte, are loc o creștere a diametrului vaselor care duce la o mai bună circulație sanguină, venoasă și limfatică, ca să nu mai vorbim de un confort sporit.

Hidroterapia cu WELLSYSTEM vă conferă nenumărate beneficii pentru sănătate.

Mesele hidroactive WELLSYSTEM au multe aplicații. Sunt folosite într-o multitudine de cazuri. O ședință pe masa de hidromasaj WELLSYSTEM are impact asupra întregului corp. Această tehnologie unică și patentată acționează în special asupra:

 • Sistemului musculo-scheletal
 • Țesuturilor conjunctive (piele, mușchi, oase, ligamente)
 • Sistemului circulator (arterial, venos și limfatic)

 

Această acțiune globală face ca fiecare utilizator să se simtă mai bine și ajută organismul să funcționeze corect. O sesiune pe un hidrojet WELLSYSTEM va genera un fenomen unic de compresie-decompresie. Coloana vertebrală se va relaxa ceea ce va duce indubitabil la o senzație de bine foarte rapid.

Care sunt efectele hidroterapiei cu un hidrojet WELLSYSTEM?

Puterea apei asupra corpului este adesea nebănuită. Ea permite o adevărată stare de bine și constituie o sursă de alinare pentru multe persoane care suferă de diverse patologii.

Beneficiile patului cu apă Wellsystem sunt nenumărate. Folosit pe scară largă în domeniul medical, acest echipament cu certificare medicală servește ca asistent terapeutic pentru mulți profesioniști din domeniul sănătății. Fizioterapeuții și osteopații îl folosesc pentru beneficiile sale, în special pentru durerile de spate.

Hidroterapia cu WELLSYSTEM permite:

 • DRENAREA sistemul circulator venos, sanguin și limfatic. Cu alte cuvinte, persoanele cu edem sau probleme ale picioarelor grele pot folosi masa hidroactivă WELLSYSTEM pentru a îmbunătăți circulația acestor sisteme diferite și astfel a reduce durerea asociată acestor două patologii.
 • TONIFIEREA pielii și a țesuturilor. Jeturile de apă care masează corpul au impact și asupra pielii și a celulelor adipoase. Această tehnologie este foarte eficientă în combaterea acumulării de celulită și steatom.
 • ANTRENAREA țesuturilor conjunctive, pielii, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Tehnologia WELLSYSTEM solicită toate țesuturile corpului pentru a provoca un fenomen de relaxare și pentru a elimina tensiunile.
 • TRATATAREA diferitelor patologii precum: dureri de spate, dureri cervicale, lombalgie, sacralgie, cruralgie, fibromialgie, stres, oboseala cronică, migrene.
 • RELAXAREA contracturilor musculare, crampelor, leziunilor. Hidroterapia relaxează mușchii și astfel provoacă o senzație de bine în timp ce pune capăt durerii.

CALMAREA durerilor articulare, în special a celor care apar după o operație.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *