/
/
Hidrojetul Wellsystem este o investiție care vă răsplătește ca antreprenor

Hidrojetul Wellsystem este o investiție care vă răsplătește ca antreprenor

Ultima actualizare în 25 May 2023
|
Hidrojetul Wellsystem
Hidrojetul Wellsystem

Wellsystem este îndrăgit de toată lumea! Femei sau bărbați, adolescenți sau maturi, cu toții sunt încântați atunci când descoperă masajul cu apă fără a se uda.

Atrageți pe toată lumea, chiar și pe cei care declară că nu le place masajul

Știați că 6 din 10 persoane nu fac masaj pentru că nu le place atingerea fizică a unei alte persoane?  De aceea Wellsystem este ca o descoperire plăcută pentru ei, deoarece experimentează poate pentru prima oară relaxarea conferită de hidromasaj, interacționând în intimitate cu toate setările disponibile. Utilizarea individuală, fără contact cu alte persoane este importantă și pentru a vă simți în siguranță și a preveni riscul infectării cu diverși viruși. Satisfacția clienților se va răsfrânge și asupra activității dumneavoastră, atât prin loializarea acestora cât și prin clienții noi cărora vă vor recomanda.

Oferiți lejeritate și disponibilitate clienților sau pacienților

Știați că 7 din 10 persoane declară că nu au timp ca motiv pentru care nu merg la masaj? Dar, cu Wellsystem toată lumea căștigă timp prin lipsa nevoii de pregătire a utilizatorilor. Printre numeroasele avantaje ale tehnologiei utilizate de către hidrojetul Wellsystem, acest fapt este deosebit de interesant pentru toți.  Într-adevăr, nu este necesar să te demachiezi sau să te dezbraci , să faci duș înainte sau după masaj.

Chiar dacă purtați o rochie sau un costum elegant, tot ceea ce aveți de făcut este să vă întindeți pe hidrojet și să porniți sesiunea. Odată terminat, tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați și să vă ridicați. Cu alte cuvinte, toată lumea căștigă timp, care este cea mai importantă resursă a noastră alături de sănătate și care e și ea satisfăcută pentru client.

Vă distingenți în fața concurenței cu un serviciu pe cât de inedit pe atât de eficient

De peste 25 de ani Wellsystem se bucură pe bună dreptate de notorietate și prețuire în țarile din vestul Europei, în SUA, dar și în China. Patul cu apă Wellsystem este un adevărat asistent terapeutic și de stare de bine. Dotat cu o tehnologie unică în lume, acesta combină puterea apei propulsată de jeturile de apă și o mișcare eliptică patentată, botezată Hidrojetul Wellsystem. Combinația acestor două elemente permite un masaj cu multe virtuți.

Odată instalat pe salteaua cu apă Wellsystem, organismul se află în imponderabilitate și prin urmare, nu mai este supus fenomenului de atracție terestră, responsabil de compactarea oaselor, a vertebrelor și a durerilor de spate.

Oferiți clienților un maseur destoinic și reduceți costurile cu personalul

Hidrojetul Wellsystem este un maseur profesionist cu atestare medicală. De asemeni el este neobosit, putând să lucreze 24/7  cu aceeași putere, intensitate și viteză, masând complex și variat, astfel încât clienții sau pacienții să beneficieze de relaxare profundă și chiar de terapie.

În timpul unei ședințe, clientul însuși sau personalul medical ajustează setările dispozitivului. Alege tipul de mișcare în funcție de patologie sau pur și simplu pentru o ședință de relaxare. De asemenea, poate selecta ce parte a corpului să fie masată sau ce secvență de mișcări dorește să programeze și sesiunea poate începe.

Utilizatorul este apoi lăsat singur, nefiind necesară supravegherea. Astfel, personalul care să deservească un pat Wellsystem este inexistent sau acesta petrece un timp redus, putând să se ocupe de alte sarcini, iar acest fapt  are desigur și eficiență financiară. Probabil la fel de important este de menționat faptul că un personal relaxat înseamnă de fapt un personal motivat, astfel le puteți oferi acest serviciu și oamenilor care vă deservesc activitatea, iar apoi ei vor deveni de la sine promotorii tehnologiei: Hidrojetul Wellsystem, impulsionând activitatea prin entuziasmul lor autentic.

Căștigați spațiu și promovare gratuită

Designul minimalist elegant al patului Wellsystem, care ocupă doar 2,3mp,  îmbunătățește vizual oricare spațiu în care este amplasat. Prin urmare, patul poate fi instalat chiar și în încăperi mici. Totodată, prin noutatea pe care o oferă și prin jocul de lumini generat, el captivează și stârnește curiozitatea clienților dvs., simplificând astfel procesul de atragere și convingere în a-l utiliza. De cum află că nu este nevoie de nicio pregătire prealabilă și că nu trebuie să se dezbrace, aceștia sunt tentați să experimenteze hidromasajul uscat, iar odată ce au făcut-o vor răspândi entuziasmul lor și celor apropiați, generând noi potențiali clienți.

Wellsystem este fabricat exclusiv în Germania, garantând astfel calitate și fiabilitate, traduse în costuri mici și rare în exploatare

Hidrojetul Wellsystem este un echipament premium, inventat și îmbunătățit an de an de către producătorul german. Calitatea materialelor utilizate împreună cu tehnologia germană permit fabricarea unui dispozitiv fiabil, cu o garanție de 2 ani și o durată de exploatare intensă de minim 10 ani.

Un detaliu important astăzi pentru orice antreprenor este consumul de energie electric, iar cel al acestui echipament este foarte scăzut, cât al unui uscător de păr. Patul cu apă Hidrojet generează caldură, deoarece apa din interiorul său poate fi încălzită până la 40 de grade Celsius. Odată instalat într-o încăpere, pentru a evita să folosiți două sisteme de încălzire, este posibil să ajustați convectorul și astfel să profitați de căldura degajată de acest echipament.

Patul de apă Hydrojet este așadar un echipament economic care nu generează costuri financiare semnificative pe lângă achiziție. Acest echipament nu necesită nicio întreținere specială sau întreținere solicitantă, tot ceea ce e necesar este igienizarea facilitată de utilizarea unor soluții fără alcool. Mentenanța și depanarea sunt asigurate de echipele noastre de ingineri sau tehnicieni instruiți în impunătoarea fabrică de lângă Cologne, în Germania.

Satisfacția clienților se răsfrânge și asupra prestigiului unității dumneavoastră

Wellsystem garantează cel puțin o relaxare profundă și rapidă de la prima utilizare. Această stare de bine este adeseori însoțită de remediu terapeutic imediat, de aceea clienții sau pacienții vor dori să împărtășească bucuria lor și astfel notorietatea noului serviciu pe care-l oferiți va crește rapid. Astfel, vă veți distinge încă o dată și în plus față de competitori, care vor lua aminte și vor căuta să implementeze acest serviciu în unitățile lor, dar centrul dumneavoastră se va distinge mereu ca fiind un pionier și principalul promotor al serviciilor bazate pe cele mai noi tehnologii de vârf.

Oferiți un serviciu medical exclusivist care are cele mai bune rezultate imediate pentru a relaxa și a elima stresul

Doar câteva echipamente terapeutice sunt la fel de nerestrictive ca masa hidroactivă WELLSYSTEM. De altfel este unicul dispozitiv care poate masa femeile însărcinate, alinând durerile de spate cu care se confruntă, relaxându-le într-un mediu în deplină siguranță și simbioză cu cel al fătului.

Beneficiile patului cu apă Hidrojet sunt nenumărate. Folosit pe scară largă în domeniul medical, acest echipament servește ca asistent terapeutic pentru mulți profesioniști din domeniul sănătății. Fizioterapeuții și medicii ortopezi îl folosesc în special pentru beneficiile sale, în special pentru durerile de spate.

Mișcarea eliptică Wellsystem este la originea unei veritabile compresii-decompresii a coloanei vertebrale care permite ameliorarea eficientă a durerii și crește considerabil senzația de bine.

Folosirea patului cu apa Hydrojet eliberează puncte de presiune pe diferite parți ale corpului: gât, viscere, spate, stomac, ischio-gambe etc. Acest aparat este capabil să ofere o îngrijire localizată, dar și totală prin masarea întregului corp.

Apa care circulă în hidrojet este încălzită la o temperatură care poate varia de la 35 la 40°C. Folosirea apei calde nu este banală, ea creează un fenomen de vasodilatație care va favoriza eliminarea toxinelor, dar va îmbunatăți și experiența utilizatorului. Pe lângă beneficiile sale terapeutice, patul cu apă Hydrojet poate fi folosit pentru tratamente estetice și de bunăstare. Este posibil să-l folosiți și pentru îngrijirea anticelulitică, picioarele grele, tonifiere a pielii și a musculaturii etc.

Majoritatea oamenilor suferă astăzi  de dureri de spate și de tulburări de somn. Acest tip de simptom poate fi tratat folosind patul cu apă Hydrojet. De îndată ce ați făcut un hidromasaj uscat, veți simți diferența din prima noapte. Patul cu apă Wellsystem vă permite să vă bucurați de sesiuni intense de relaxare și vă va ajuta să vă recuperați mai bine, calitatea somnului fiind îmbunătățită.

Vă adresați tuturor cu acest serviciu de înaltă calitate

Odată ce ați primit patul cu apă, veți constata că contraindicațiile sunt deosebit de puține. Acest echipament poate găzdui toate tipurile de corp, inclusiv femeile însărcinate! Masa de masaj Wellsystem permite mamei și bebelușului să fie masați simultan. Toate profilurile pot beneficia de beneficiile acestui pat cu apă: sportivii care caută o soluție pentru a-și îmbunătăți recuperarea fizică, persoanele care doresc să se relaxeze, cei care caută un tratament de înfrumusețare sau un masaj drenant.

Spre deosebire de mesele de masaj convenționale, WELLSYSTEM vă permite să fiți masat în timp ce rămâneți pe spate. De asemenea, oferă îngrijire de o regularitate totală. Spre deosebire de un masaj manual, acest echipament nu obosește. Pentru utilizator, este deci asigurarea de a beneficia de un masaj omogen pe toata durata sedintei.

Contraindicațiile masajului cu Wellsystem sunt aceleași cu cele ale unui masaj convențional efectuat de un profesionist.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *