/
/
Energia tahionica

Energia tahionica

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Energia tahionica
Energia tahionica

Energia tahionica este una dintre numeroasele forme de energie pe care cea mai mare parte dintre noi nu le percep. Ea ne inconjoara pretutindeni fara ca noi sa ne dam seama de existenta ei. Acesta energie tahionica a fost demonstrata matematic pentru prima oara in anul 1964, de fizicianul american Gerald Feinberg. 

Cuvantul tahion a fost ales pentru a defini particule subatomice, fara masa, care se deplaseaza cu o viteza mai mare decat cea a luminii, avand o energie proprie. In greaca, tachys inseamna repede si ion – in deplasare. Potrivit definitiilor fizicii moderne, tahionii sunt un fel de energie cosmica libera care imbraca planeta noastra si care patrunde materiile dense. Intr-o maniera generala, tahionii sunt o forma de energie care poseda o constienta si actioneaza potrivit nevoilor celui sau celei care lucreaza cu ei.  

Cum putem utiliza energia tahionica?

Ca fiinte umane, noi nu putem inca utiliza in mod direct acesta energie, ci avem nevoie de mijloace de captare a ei care sa ne permita sa o punem sa lucreze pentru noi. Aceste mijloace de captare sunt realizate exclusive din material natural, cum este matasea, bumbacul, apa si sticla.

Tahionii detin potentialul integral al universului si stimuleaza acest potential in tot ce le iese in cale. Ei aduc ordine, energie si constiinta in procesul de creatie si intretin viata. Orice camp tahionic contine informatiile originale de care fiecare organism are nevoie pentru a exista. Armonizand diferite campuri energetice ale corpului, tahionii aduc echilibrul acolo unde domneste dezechilibrul. Energia tahionica este disponibila nelimitat si gratuit.

Tahionii se afla in stransa legatura cu campul energetic Punctul Zero, sursa oricarei vieti. De aceea, tahionii actioneaza ca mesageri ai acestei energii a Punctului Zero, aducand in fiecare segment al vietii calitatile sale energizante si regeneratoare.

Obiecte tahionizate

Un inginer foarte talentat din California, David Wagner, si-a petrecut tineretea cercetand campul de energie libera. In culmile carierei sale, i-a cazut in spate un dulap metalic de mari dimensiuni, sfaramandu-i trei discuri intervertebrale. Ca urmare a acestui incident, 12 chirurgi ortopedicieni l-au declarat infirm pe viata.

Dupa doi ani de suferinta, a avut o viziune in timpul unei sedinte de meditatie. El si-a imaginat o masina care este capabila sa transforme obiecte simple in adevarate mijloace de captare a tahionilor. El a creat acesta masina, tahionizand placi de sticla pe care le punea pe spatele sau inert. Principala particularitate a tahionilor este sa aduca ordinea in haos, initiind un proces de reintinerire si insanatosire. Placile de sticla au acelerat procesul de vindecare si in cateva luni spatele sau aproape ca se vindecase. 

Utilizarea obiectelor tahionizate a fost inceputul unei revolutii atat in domeniul sanatatii holistice, cat si in cresterea nivelurilor de constiinta. Astazi exista o gama larga de material tahionizate, intrebuintate in 93 de tari de ATT, intreprinderea create de David Wagner in Santa Rosa, California.

Formari in energie tahionica

Totodata, el a dezvoltat in paralel doua tipuri de formari:

Sanatatea holistica prin tahioni – un curs de patru zile axate pe utilizarea obiectelor tahionizate in scopul sanatatii si a starii de bine. 

Vertical Reality – un atelier al carui obiectiv este ca fiecare individ sa-si verticalizeze sistemul energetic, combinand utilizarea unui pandantiv de cristal tahionizat si a metodelor de dezvoltare personala. Acesta combinatie accelereaza si stabilizeaza evolutia fiecarui individ spre o stare de constiinta mai inalta.

In aplicare practica, energia tahionica poate fi folosita pentru a purifica apa potabila, efectele fiind pozitive pentru orice fiinta vie. Nitratii si alte elemente nocive, ca metalelele grele, sunt restructurate in asa masura incat nu mai pot intra in contact cu organismul. Ele sunt eliminate de corp dupa consumare in mod natural.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *