/
/
Despre Saptamana Sanatatii in Companii

Despre Saptamana Sanatatii in Companii

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
dreamstime 45433593 1024x683 1
Businessman is resting in the field thinking of about the future

Citeam recent ca intocmai rutina este vinovata pentru faptul ca unora dintre noi le este frica de schimbare. Programul invariabil de opt ore ne indeamna sa lucram asemenea unor robotei si ne imprima in minte ca scopurile noastre supreme n-au voie sa se indeparteze prea mult de aceasta sfera a muncii la ore fixe. Munca, oboseala, putin timp petrecut cu familia si gata, ne-am indeplinit telurile zilei in curs. Lipseste din ecuatie o constanta foarte importanta. Aceasta este singura capabila sa revolutioneze o viata semi-plicticoasa, care aduce multumire la un nivel superficial, nu si in profunzime: eu (propria persoana). 

Stiu, te-ai mai gandit de cateva ori sa faci anumite schimbari, dar timpul ti-a stat de fiecare data in cale. Ar fi egoist din partea sa-ti dedici tie, si nu familiei, putinele ore ramase libere dupa o zi agitata la serviciu. Dar cum ramane cu calitatea acelor ore? Reusesti sa te desprinzi total de ce s-a intamplat in intervalul 9:00 – 18:00 si sa redevii o persoana optimista si vesela pentru cei dragi sau iti este tot mai greu sa franezi nervozitatea si oboseala? De la astfel de intrebari a plecat conceptul de Saptamana Sanatatii in Companii. Prin acest concept ne-am propus sa te convingem ca nu factorii externi trebuie sa te formeze ca om, ci tu trebuie sa jonglezi cu ei astfel incat sa poti fi tu insuti/insati, asa cum ai visat dintotdeauna.

Vrem sa aducem schimbari benefice in viata ta

Intr-o saptamana plina de workshop-uri tinute de specialisti in diverse domenii, vei primi niste puncte de pornire pentru ceea ce inseamna un stil de viata cu adevarat sanatos. Un fel de a trai in care atat trupul, cat si mintea si sufletul ajung sa convietuiasca in deplina armonie. 

Surprinzator sau nu, atelierele vor avea loc in zile de lucru, la sediul companiei din care faci parte. Impreuna cu colegii veti vedea ca fiecare zi – de luni pana vineri – are cate o tematica. Vom avea:

  • o zi Gastro (cu focus pe obiceiuri alimentare sanatoase);
  • o zi a Mintii (in care vom creste la maxim puterea de concentrare);
  • o zi a Sufletului (in care ne vom intreba daca suntem intr-adevar multumiti cu sinele si vom identifica elementele ce ar putea fi imbunatatite in acest sens);
  • o zi a Simplitatii;
  • o zi în care vom invata sa aratam bine si in exterior (insa acest lucru va fi posibil abia dupa ce ne vom fi implinit partea interioara, prin ziua Simplitatii).

Pentru fiecare din cele cinci zile descrise, vei putea alege dintr-o paleta de workshop-uri puse la dispozitia ta.

Te-am facut curiosi? Atunci acceseaza numaidecat pagina noastra de LinkedIn, unde poti afla toate detaliile despre Saptamana Sanatatii in Companii! 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *