/
/
De ce Coaching la SPA

De ce Coaching la SPA

06 Feb 2013
|
Coaching la Spa
De ce Coaching la SPA

Intuiam ca exista o chimie buna intre coaching si mediul de spa. Dar am verificat si mi s-a confirmat!

Pentru shooting-ul photo am invitat o clienta sa desfasuram sesiunea de coaching la spa

Iata impresia ei:

„O experienta inedita: Coaching-ul la spa. Ideea de spa ne duce cu gandul la relaxare, curajul de a combina cele doua concepte: coaching-ul si spa ne ajuta sa ne bucuram mai mult de timpul nostru”

Multumesc mult, Simona pentru ca ai acceptat invitatia mea.

Este grozav!

Este grozav pentru ca muzica relaxanta acompaniata de multa liniste, mirosurile, senzatiile tactile ale tratamentelor corporale, puful halatelor albe imaculate, senzatia de prospetime si rasfat se rasfrang imediat asupra gandurilor.

Pentru un coach exista o intreaga pregatire inainte de o sesiune de coaching. Pregatire interioara ce tine de plonjarea intr-o stare „resursa” de liniste, ascultare, intelegere, eliminare a gandurilor perturbatoare, o stare de „prezenta autentica” in care poti intelege cu adevarat pe cel pentru care esti acolo. Eu personal obtin aceasta stare dupa aproape un an de practica a meditatiei. La Spa lucrurile devin mult mai usoare. Si devin mult mai usoare pentru ca ii si faciliteaza clientului acesul la aceeasi stare. 

Stii acea senzatie pe care o ai cand reintalnesti un miros din copilarie? La mine functioneaza cu mirosul cartilor, bananelor (care erau rare si foarte pretioase inainte de Revolutie), cu mirosul lemnului ars (imi aduce aminte de mirosul din casa bunicilor). Simtul acesta primordial al mirosului este cel care intotdeauna, fara gres, aduce la suprafata senzatii, amintiri, ganduri demult uitate. Functioneaza ca o ancora a trecutului fiecaruia dintre noi.

La fel se va intampla pentru tine cu mersul la Spa; va deveni o ancora a schimbarii. O ancora a viitorului tau.

Putem sa facem coaching, bineinteles, intr-un birou; pentru ca astfel iti este mai confortabil. Dar cum spunea Gandhi, „adevarata putere interioara vine atunci cand iti provoci inconforturi; doar atunci intelegi care iti este puterea”. Putem in continuare sa lucram in jurul unor obiective pertinente, in sesiuni de coaching executiv tinute la sfarsitul programului tau de lucru. Cine ar putea cu adevarat compara gradul de eficienta al unei sedinte de coaching obisnuite cu gradul de eficienta al uneia tinute intr-un mediu Spa?

Daca crezi ca poti da sanse in plus dorintelor si obiectivelor tale, alege locuri semnificative pentru acestea in care sa tii sedintele de coaching. Un astfel de spatiu semnificativ pentru orice obiectiv legat de bunastarea personala este un loc „wellness„, „spa„, nu-i asa?

Cu drag,

George Bragadireanu

Coach 

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare