/
/
De 8 martie le cumpăr cadouri identice soției, mamei și surorii mele

De 8 martie le cumpăr cadouri identice soției, mamei și surorii mele

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
8 martie cumpar cadouri
Handsome young man poitning at you while standing isolated on white and smiling – portrait

De 8 martie le cumpăr cadouri doamnelor mele! Si am de gand sa o fac multi ani de acum incolo. Am un „trio” de doamne si domnisoare speciale, carora simt nevoia sa le daruiesc ceva de Martisor si de 8 martie, oricat de simbolic ar fi acel cadou. Acestea sunt sotia mea, mama si sora mea. Am experimentat multe variante in mare parte „clasice” – flori, bomboane de ciocolata, parfum si lista poate continua. Anul trecut am simtit insa ca intru intr-o zona impersonala cu darurile mele. Iar eu imi doream exact contrariul si anume sa le fac pe cele mai importante femei din viata mea sa se simta speciale.

Lucrand intr-o firma de IT, am apelat la cel mai bun prieten al meu – PC-ul – si am tastat in motorul de cautare urmatoarele cuvinte: „cadouri altfel pentru femei”. Asa am descoperit un concept care mi s-a parut inedit – SPA Gift. Pe scurt, este vorba de un voucher valoric la spa, dar care are proprietati flexibile.

eVoucher-ul spa se transmite prin e-mail si ajunge imediat in inbox. Iar tu il poti oferi mai departe cand decizi. A fost perfect pentru sora mea, care e la studii in Cluj. M-am bucurat foarte mult sa pot sa ii ofer ceva atat de fain, fara sa fie nevoie sa apelez la vreo firma de curierat! Anul trecut, a fost super incantata de cadou, asa ca am de gand sa procedez la fel si de data aceasta. Daca va fi repetitiv? Nici vorba! Îsi poate alege alte tratamente decat in 2016. Sau poate chiar sa mearga la un alt spa din zona ei. eVoucher-ul poate fi utilizat in cateva zeci de centre spa!

Voucherul spa – cel mai flexibil cadou

Mamei i-au placut intotdeauna lucrurile palpabile, asa ca m-am prezentat la usa ei cu un voucher cadou spa, printat pe hartie si ambalat intr-un plic elegant. Ea are deja propriul ritual si alege mereu masajul de relaxare de la un centru spa din apropierea locuintei.

In cazul sotiei, lucrurile stau putin diferit. Ei i-am achizitionat un card spa in 2016. De fiecare data cand avem o ocazie speciala, i-l reincarc cu o anumita suma. Iar ea asteapta cu nerabdare sa testeze noi terapii. Deja mi-a si spus ca isi asteapta cadoul inainte de vacanta la Brasov din martie, cand vrea sa ia la rand toate centrele spa din zona.

In concluzie, le cumpar acelasi lucru sotiei, mamei si surorii mele: SPA Gift. In functie de dorintele si nevoile fiecareia, ele isi personalizeaza singure cadoul de la mine. Eu sunt linistit, ele sunt incantate. Ce sa iti doresti mai mult de la un dar de 8 martie?

Andrei, Bucuresti

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *