/
/
Cum te poate ajuta Pilates – ul în timpul sarcinii

Cum te poate ajuta Pilates - ul în timpul sarcinii

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Cum te poate ajuta Pilates - ul în timpul sarcinii
Cum te poate ajuta Pilates – ul în timpul sarcinii
Cum te poate ajuta Pilates – ul în timpul sarcinii? Schimbări miraculoase se intampla cu trupul unei femei in fiecare trimestru de sarcina. Si fiecare dintre aceste faze prezinta, de asemenea, noi provocari. Unul dintre remediile durerilor de spate, al slabiciunii coloanei vertebrale sau al stresului este pilates-ul. Nu numai ca pastreaza corpul mamei puternic si flexibil, dar este si antidotul perfect pentru disconforturile asociate sarcinii.

La Attitude Pilates Studio, sunt mamici care s-au convins singure de beneficiile pe care acest tip de miscare il aduce corpului si mintii. O intrebare pe care am primit-o si noi la randul nostru de la mamicile care vor sa vina la pilates este „Cum ma poate ajuta Pilates-ul in timpul sarcinii?” iar raspunsurile pe care le dam, sunt valabile pentru orice femeie care se pregateste sa nasca.

Cum te poate ajuta Pilates-ul in timpul sarcinii?

Pilates intareste burtica, spatele si muschii pelvieni, fara a tensiona articulatiile, deci este un sport perfect adaptat pentru perioada sarcinii. Unele cercetari sugereaza ca exercitiile de pilates efectuate cu regularitate au aceeasi eficacitate ca si face exercitiile pelvice.

Asadar, exercitiile Pilates te pot ajuta la:

1. Consolidarea muschii abdomenului, care iti sustine corpul.
 
2. Reducerea durerilor de spate, prin lucrarea celor mai profunzi muschi abdominali, care iti sustin si stabilizeaza spatele si pelvisul. De cele maimulte ori, slabiciunea muscularaconduce la binecunoscutele dureri de spate.
 
3. Fortificarea muschilor podelei pelviene, care vor contribui la sprijinirea intestinului, a vezicii urinare si a uterului, pe masura ca copilul creste si se misca.
 
4. Stabilirea echilibrului, exercitiile Pilates consolidand stabilitatea femeilor insarcinate.
 
5. Relaxarea si controlarea respiratiei, care este deosebit de importanta atat pentru perioada sarcinii cat si pentru nastere.
 
Daca vreti sa te convingi ca Pilates chiar te ajuta in timpul sarcinii, te asteptam la Studio pentru a vorbi cu unul dintre trainerii nostri si pentru a incerca cateva exercitii potrivite trimestrului de sarcina in care te afli.
 
Sarcina usoara si ne vedem la orele de pilates!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *