/
/
Cum sa te tii de sport

Cum sa te tii de sport

11 Aug 2011
|
sport jogging fata alergare dreamstime 30764218
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-fitness-woman-runner-relaxing-city-running-working-out-outdoors-new-york-usa-girl-looking-enjoying-view-image30764218

 Sport = Wellness  

●        Fii vesela! Exercitiile nu trebuie considerate o sarcina grea, ci o placere. Asa ca zambeste in timp ce faci abdomenele acelea, chiar daca trebuie sa te prefaci putin la inceput.  

●        Gandeste ,,wellness” si nu ,,weight loss”. Starea de bine atinsa odata cu obtinerea greutatii ideale ar trebui sa te motiveze permanent.  

●       Da-ti jos pantofii. Exercitiile in picioarele goale sunt foarte cautate, datorita faptului ca ele antreneaza si picioarele. Expertul in fitness Ellen Barrett este de parere ca ,,Tot ceea ce are legatura cu picioarele are legatura cu tot corpul”. Daca ai picioare puternice, este foarte posibil ca intreg corpul tau sa fie la fel de solid.   

●        Aminteste-ti ca aici nu e totul sau nimic. Chiar si 10 minute de antrenament/zi pot face diferenta.  

●        Combina formele de miscare. Sa faci aceleasi exercitii zilnic poate deveni plictisitor atat pentru mintea, cat si pentru corpul tau. Incearca zumba astazi, iar maine yoga.  

●        Ia in considerare mai multe optiuni. De exemplu, DVD-urile cu exercitii, cu pilates… Astfel, nu vei mai avea grija drumului pana la sala sau a echipamentului. Sau pur si simplu du-te la alergat cu catelul tau.  

Subiecte:WellnessYoga

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare