/
/
Consumi usturoi pe stomacul gol? Ce se întâmplă?

Consumi usturoi pe stomacul gol? Ce se întâmplă?

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ce se intampla atunci cand consumi usturoi pe stomacul gol
Consumi usturoi pe stomacul gol? Ce se întâmplă?

Tu consumi usturoi pe stomacul gol? Numeroase studii au confirmat ca usturoiul este un aliment extraordinar pentru sanatate. Dar de ce se recomanda sa il consumam dimineata, inainte de masa? Principalul motiv consta in faptul ca atunci cand stomacul este gol, bacteriile sunt expuse si nu se pot apara de eficienta miraculosului aliment. 

Pe langa actiunea antibacteriana, usturoiul este excelent si pentru atenuarea simptomelor cu care se confrunta hipertensivii. Regleaza circulatia sanguina, previne problemele cardiace si stimuleaza functiile ficatului si ale vezicii urinare. Este extrem de eficient in tratarea afectiunilor stomacului si echilibreaza intreg sistemul digestiv. 

Usturoiul ajuta si la controlarea nivelului de stres, oprind productia de acid in stomac atunci cand te enervezi. Inainte de a incepe o cura cu usturoi pe stomacul gol, verifica insa sa nu fii alergic. In cazul in care suferi totusi de o alergie, apeleaza la suplimentele naturale. 

Ca să consumi usturoi pe stomacul gol, trebuie să ai un usturoi bun. Cum recunosti usturoiul natural?

Din pacate, in comert vei gasi foarte mult usturoi chinezesc, contaminat cu plumb, sulfiti si alti compusi periculosi. De multe ori, leguma este si inalbita cu diverse substante artificiale. E clar, nu de acest usturoi vorbim aici. Acesta nu este sigur pentru sănătate.

Atunci cand cumperi usturoi, cauta in primul rand ca sursa de provenienta sa fie Romania.

Apoi, verifica intotdeauna „codita” sau „mustatile” – daca acestea sunt prezente (ca in imagine), inseamna ca ai identificat o varianta sigura de usturoi. Atunci cand nu vezi insa nici un fir de radacina, este vorba de usturoi chinez, ale carui „mustati” au fost indepartate total de catre producatori.  

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *