/
/
Cine este Wello

Cine este Wello

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
WELLO TRICOU copie 724x1024 1

Ti-l prezentam pe Wello, cel mai nou membru al echipei despreSpa.ro! De data aceasta, nu este vorba insa despre o persoana in carne si oase, ci despre un personaj cu o misiune extrem de importanta: sa descopere drumul spre starea de bine. De aceea, nu putea exista o functie mai potrivita pentru Wello decat cea de explorator wellness, dornic sa afle cum putem dobandi si mentine sanatatea pe toate planurile: trup-minte-suflet.

Cine este Wello? Este exploratorul wellness

Pentru ca nu exista o reteta universala in acest sens, Wello va explora continuu. Si iti va prezenta pe parcurs toate optiunile pe care le intalneste in calea sa.

Il intereseaza tot ce tine de wellness, incepand cu alimentatia si pana la sanatatea emotionala ori preventia diverselor afectiuni. Pentru ca Wello este un agent virtual. El poate calatori mult mai repede decat noi in locuri indepartate. De acolo va afla informatii pretioase pentru toti cei preocupati de starea lor de bine. Promisiunea micului Wello este ca, de fiecare data cand va gasi ceva nou, se va sfatui cu specialisti si persoane avizate inainte de publicarea descoperirii. Nici nu se putea altfel – cu sanatatea nu e de glumit!

Nu te astepta la sfaturi revolutionare – Wello este adeptul pasilor mici, dar siguri. Wellness-ul nu trebuie vazut ca o bifa intr-o lista de activitati, pentru ca el este de fapt o parte importanta din viata ta. Exploratorul nostru simpatic isi doreste sa pretuiesti cu adevarat obiceiurile pe care poate pana acum le neglijai. Wello ar vrea totodata sa iti dai seama ca prin mici ajustari poti face schimbari mari in bine. Wello suntem si noi, asa cum Wello poti fi si tu. La aceeasi intrebare exista mii de raspunsuri, iar Wello te ajuta sa afli care este raspunsul corect pentru tine.

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *