/
/
Ceragem Master V4 – 15 programe unice de termomasaj pentru sănătatea coloanei

Ceragem Master V4 – 15 programe unice de termomasaj pentru sănătatea coloanei

Ultima actualizare în 27 Apr 2023
|
Ceragem - Sănătatea Coloanei
Ceragem – Sănătatea Coloanei

Relaxare, studiu, meditație, circulația sângelui, concentrare, masajul unei anumite vertebre sau ale unei zone a spatelui sunt doar o parte din programele de masaj disponibile în cadrul dispozitivului medical pentru termomasaj Ceragem Master V4.

Cum este posibil ca un pat de termomasaj să aibă atâtea programe și atâtea facilități, veți întreba? Când  medicina alternativă face alianță cu cea modernă, iar concluziile sunt puse în practică și prind formă prin intermediul tehnologiei coreene avansate, de ultimă generație, este posibil ca un pat de termomasaj să devină dispozitiv medical brevetat pentru masajul coloanei și pentru o stare de bine.

Tehnologia brevetată SPINAL SCANNING – pentru scanarea coloanei vertebrale

Dispozitivul de termomasaj CERAGEM Master V4 este dotat cu o tehnologie brevetată Spinal Scanning pentru scanarea coloanei vertebrale. Prin scanare, dispozitivul măsoară lungimea coloanei, cum este distribuită greutatea, arcuirea coloanei, respectiv gradul de curbură. Prin scanare sunt înregistrate pozițiile fiecărei vertebre în parte, iar aceste informații sunt utilizate ulterior. Dispozitivul va recunoaște pozițiile printr-un sistem de recunoaștere a presiunii, iar dacă veți dori să masați doar o anumită zonă dureroasă sau chiar o vertebră anume, cu Master V4 este posibil. Cu alte cuvinte, datorită tehnologie de scanare, Master V4 este capabil să ofere utilizatorilor masajul personalizat al coloanei vertebrale, iar acesta este un atuu major.

Ceragem - Sănătatea Coloanei
Ceragem – Sănătatea Coloanei

Principiile care stau la baza dispozitivului de termomasaj Master V4

Ceragem Master V4 este uimitor prin efectele pe care le poate oferi utilizatorilor. Deoarece scopul său este nu doar relaxarea ci și ameliorarea durerilor de spate prin intermediul celor patru principii ale medicinei alternative pe care le integrează – căldură, masaj, presopunctură și moxibustie – foarte multe persoane care au experimentat dispozitivul Master V4 au descoperit mai multe efecte benefice. Nu ar trebui să ne uimească acest lucru: coloana vertebrală este nucelul organismului și gestioneză mai multe funcții în organism, iar îngrijirea coloanei are efecte benefice asupra sănătății ca întreg.

15 programe de termomasaj

Dispozitivul Master V4 are o varietate de 15 programe de masaj, iar fiecare dintre ele începe cu scanarea coloanei vertebrale, pentru a oferi masaj personalizat coloanei fiecăruia. În timpul scanării coloanei, este necesar să stați nemișcat, într-o poziție relaxată, în timp ce proiectorul se mișcă de-a lungul coloanei.

Ceragem s-a gandit la toate aspectele și a creat aceste programe pentru a deservi o varitate cât mai largă de dorințe sau probleme. Masajul în sine are efect instant de relaxare, dar programele sunt mai complexe decât atât, prin prisma efectelor benefice, în funcție de timpul disponibil sau problemele/ durerile fiecăruia.

10 Moduri prestabilite de masaj. Sunt proiectate pentru a relaxa întregul organism și vin ca răspuns la problemele cele mai frecvent întâlnite: circulația sangvină, problemele cu somnul, nevoie de re-energizare sau cea de concentrare, pentru studiu etc. Și aceste programe de masaj sunt personalizabile parțial prin reglarea intensității masajului și a nivelului de căldură al pietrelor de masaj.

Ceragem - Sănătatea Coloanei
Ceragem – Sănătatea Coloanei

Modul A – Masaj Automat Standard. Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde.

Modul 1 – Relaxare/ Special. Durată: aproximativ 75 de minute

Modul 2 – Program scurt de relaxare. Durată: aproximativ 18 minute

Modul 3 – Anti-stres. Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde

Modul 4 – Circulație sangvină. Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde

Modul 5 – Sănătate/ Vitalitate. Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde

Modul 6 – Energizare. Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde

Modul 7 – Studiu/ Concentrare. Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde.

Modul 8 – Somn profund. Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde.

Modul 9 – Echilibru. Durată: aproximativ 36 de minute și 30 de secunde.

 

5 Moduri de masaj ce pot fi personalizate complet de utilizator.

Acestea oferă posibilitatea realizării unui masaj cât mai specific, mai focusat pe anumite zone prin intervenția utilizatorului.

De exemplu, Modul Manual permite orientarea pietrelor de masaj și aplicarea căldurii relaxante pe o zonă specifică – poate fi o zonă dureroasă sau amorțită, care vă creează probleme.

Modul semi-automat, asemenea celui Manual, permite utilizatorului să ajusteze proiectorul intern pe o zonă specifică. Însă, este conceput pentru a aplica căldură și pentru a oferi o întindere strategică a coloanei vertebrale la intervale de 60 de secunde într-o zonă concentrată, ridicând ușor proiectorul intern în sus și în jos. Dacă proiectorul intern este mutat prin butonul Sus/ Jos într-o nouă locație, masajul va continua din noua poziție.

Modul Intensiv furnizează un masaj mult mai lung (90 min). După denumire, este un program foarte focusat pe zonele cu probleme. Proiectorul intern se deplasează de la coccis până la vertebrele cervicale și invers, realizând un circuit complet de masaj de 4 ori și jumătate. Intensitatea masajului se poate modifica pe o zonă anume, apăsând tastele Sus/ Jos pentru a muta proiectorul intern în zona dorită.

Modurile Master Manual și Master semi-automat fac posibilă masarea unei vertebre specifice. Oricare dintre vertebrele C1~7 din zona gâtului (coloana cervicală), vertebrele T1~12 din zona spatelui (coloana toracală), vertebrele L1~5 din zona taliei (vertebrele lombare) poate fi masată prin deplasarea proiectorului cu ajutorul telecomenzii. Prin scanarea inițială, programul înregistrează poziția fiecărei vertebre, iar astfel vertebrele pot fi recunoscute.

Dispozitive de termomasaj Ceragem Master V4 în Centre Spa – o idee excepțională

Ceragem - Sănătatea Coloanei
Ceragem – Sănătatea Coloanei

Patul de termomasaj Master V4 își poate găsi loc cu ușurință în Centrele Spa din hotelurile din România. Multiplele sale programe și multiplele sale beneficii pot fi astfel accesibile unui public cât mai larg și mai variat ca vărstă. Mai mult decât atât:

  • Master V4 completează și îmbogățește gama de terapii dintr-un centrul Spa; masajul oferit nu este la concurență cu masajele manuale, ci este complementar acestora.
  • Centrul Spa are astfel ocazia de a putea oferi mai multe beneficii pentru sănătate clienților săi prin intermediul unui singur dispozitiv/ produs.
  • Ceragem Master V4 poate fi inclus în promovarea gamei de oferte și pachete și poate deveni un diferențiator cheie.
  • Termomasajul cu Ceragem Master V4 crește valoarea serviciilor Spa și totodată valoarea beneficiilor pentru sănătate pentru clienții.
  • Termomasajul Ceragem este un beneficiu în plus oferit clienților care poate atrage un public nou în centrul Spa.
  • Clienții recurenți si Spa-ului vor primi termomasajul coloanei cu dispozitivul Ceragem ca un beneficiu în plus, care controbuie la sănătatea lor.
Ceragem - Sănătatea Coloanei
Ceragem – Sănătatea Coloanei

Dispozitivul de termomasaj Ceragem Master V4 este brevetat ca dispozitiv medical pentru sănătatea coloanei vertebrale. Pentru mai multe detalii despre beneficiile acestuia și despre cum se poate achiziționa, accesați sanatate-cu-ceragem.ro.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *