/
/
Cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor | Tips & Tricks

Cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor | Tips & Tricks

01 Mar 2021
|
Cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor
Cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor | Tips & Tricks

Cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor. Pentru ca esti membru al comunitatii despreSpa.ro, astăzi îți oferim Cadou de Martisor un articol cu video despre cei patru pași fundamentali pentru sănătatea din jurul ochilor: cum să mărești nivelul de fermitate, nivelul de tonicitate și ce sa faci cand ai ochii obositi dar vrei sa arati foarte bine. 

[00:30.630] – Pasul 1 din cei Cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor: Demachierea ochilor

Pasul 1 este cel mai important din cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor și face parte din rutina noastră zilnică atât de dimineața cât și seara și recomand pentru această zonă un produs cosmetic practic care este non-iritant și non-alergenic pentru zona ochilor.

Este foarte important ca produsul folosit să respecte filmul lacrimal și să vă asigure o curățare optimă, inclusiv al machiajului waterproof. Așadar o demachiere corectă atât dimineața cât și seara împrospătează privirea și vă decongestionează toată această zonă. Îmbibati un disc demachiant în produsul cosmetic ales și începeți practic demachiere de la colțul interior al ochiului către colțul exterior.

Fiți foarte blânde și delicate cu această zonă pentru că merită o mare atenție. Pielea este foarte sensibilă și foarte subțire. Așadar evitați pe tot parcursul demachierii ochilor frecarea. Mișcări gentle, mișcări foarte blânde și decongestionante pentru această zonă.

[01:41.580] – Pasul 2 – varianta 1: crema eye contur – cine sa le foloseasca si cum

Pasul 2 este un pas la fel foarte important in cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor din rutina voastră zilnică: este aplicarea corectă a cremei eye contur pentru zona ochilor.

Cremele eye contur se împart în două categorii în funcție de deficiența pe care voi doriti să o tratați. Sunt creme eye contur sub formă de crema: bogate în structuri nutritive, bogate multivitamine foarte multe proteine necesare pentru a tonifia și pentru a hrăni foarte bine această zonă. Le recomand ca și expert pentru toate tipurile de ten mature, pentru toate tipurile de ten care sunt brăzdate de aceste linii fine în jurul ochilor și prezintă foarte multe riduri în jurul ochilor.

[02:35.430] – Pasul 2 – varianta 2: gel eye contur – cine sa-l foloseasca si cum

Iar cremele eye contur pentru această zonă ca și specialistul le pot recomanda tuturor persoanelor care prezintă în permanență ochi pufoși, sau cu foarte multe cearcăne, o zonă foarte concesionată la nivelul ochilor și în momentul acela au nevoie drenare,  au nevoie în permanență de eliberare și de decongesionare, de calmare. Pentru aceste persoane recomand de fiecare dată cremele sub formă de gel eye contur, care merită ținute pentru o perioadă la frigider. Pentru a-și intensifica și a-și dubla partea de eficacitate.

La fel, aplicăm aceeași cremă de la colțul interior al ochiului către partea de exterior. La fel și pe pleoapa superioară prin mișcări ușoare de tapotament, și atunci, împreună cu gelul care este foarte rece vă va da un efect de calmare și un efect de înviorare a acestei zone.

[03:43.320] – Pasul 3 – exercitiul 1: de gimnastica faciala pentru sănătatea ochilor și pentru mușchiul din jurul ochilor – orbicularul ochiului

Pasul 3 este un pas foarte important pentru voi este îngrijirea în mod frecvent acestei zone. Pentru această zonă foarte multe persoane acuză tensiune oculară foarte multe persoane acuză o oboseală a ochilor.

Pentru toate aceste persoane care merg pe toate aceste deficiențe care sunt foarte des întâlnite mai ales în perioada de stres, care stau foarte mult cu ochii în calculator – am pentru ei două recomandări și două mișcări foarte favorabile și foarte benefice pentru sănătatea ochilor și pentru mușchiul din jurul ochilor care este orbicularul ochiului. Pentru incepem aceste exerciții ținem practic de coltul exterior al ochiului și începem să clipim brusc, clipim brusc, clipim.

Clic. Faceți două sesiuni câte 20 de secunde fiecare pentru a mări tonicitatea, pentru a mări fermitatea mușchiului și în momentul în care terminați această serie de antrenamente o să vă simțiți această zonă mai mult mai bine. O sa va dea o stare de bine și o să vedeți că ridurile care sunt de jur împrejurul ochilor încep să se atenueze de la o zi la alta.

[05:08.720] – Pasul 3 din cei Cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor – exercitiul 2

Pentru a intensifica din nou orbicularul ochiului care se află de jur împrejurul ochilor, puteți să clipiți, clipiti și întrezariți închideți ochii astfel, ca și mine, acum. Și suprasolicitati acest mușchi care încet – incet începe să pluseze foarte rapid și să se lucreze. Lucrand, se decongestioneaza foarte bine limfa, lucrand începe să se tonifice foarte bine, întrezăriti și stați acolo cu ochii și ține, și ține, și ține timp de zece secunde după care dați drumul din nou ochilor. Efectuați astfel de ședințe câte două ședințe de 10 secunde fiecare dupa care revenim.

[05:55.190] – Pasul 4 din cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor– Tips & Trick – 1: ceai de albăstrele

Dacă totuși ochii pufosi și limfa care nu vrea să plece sub nicio formă de la nivelul ochilor din această zonă mlăștinoasă și foarte încercănata, nu pleacă, puteți să optați ca și remediu cu extraordinar de multe beneficii pentru ceailul  de albăstrele. Il recomand tuturor pentru că are calități foarte bune și foarte miraculoase pentru zona ochilor. Puteți să faceți, sa realizati acasă singuri un decoct cu acest ceai iar compresele la sfârșit un pic călduțe, să le puneți la suprafața ochilor și să le lăsați în poză timp de 5-10 minute. Veți simți o stare de bine și veți simți o împrospătare și o relaxare a acestei zone care imediat o să vă placă rezultatul obținut.

[06:46.400] – Pasul 4 – tips & trick – 2: drenarea limfei din jurul ochilor cu lingurita

Iar în momentul în care aveți un eveniment sau doriți să mergeți la o super întâlnire și aveți ochii foarte foarte încrâncenati, și aveți o privire foarte obosită atunci puteți să mergeți pe testul linguritei care care vă va da o senzație de bine. Eu am aici cu mine am adus special pentru această filmare o linguriță. Pe care puteți să o treceți de-a lungul canalului limfatic de descărcare care este responsabil pentru zona ochilor.

Puteți merge pe linia sprâncenei și să coborâți foarte bine la lobul urechii, unde stați apăsat 2 3 4 5 și mergem, și decongestionam inclusiv zona cearcănelor care este destul de încrâncenată și la fel, 1 2 3 4 5. Realizați această mișcare inclusiv pentru partea opusă. Și două ședințe câte 10 secunde fiecare sunt de ajuns și o să aveți o privire foarte destinsă foarte relaxată și foarte foarte bună pentru a primi foarte multe complimente din partea persoanelor cu care imediat o să vă întâlniți.

Speram ca cei 4 pasi fundamentali in ingrijirea zonei ochilor si Tips & Tricks-urile oferite de Ana sa te ajute sa ai ochii sanatosi si frumosi. Dar poti face mult mai mult de-atat pe ochii tai si pentru santatatea tenului tau. Participa gratuit la Evenimentul Anti-Aging cu Ana Ciobanu, duminica, 7 martie, de la ora 18:00. Online, pe Zoom si vei afla cum să-ți estompezi ridurile și să-ți remodelezi fața 100% natural, indiferent de varstă, folosind doar mainile tale. Detalii eveniment: https://desprespa.ro/anti-aging/

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare