/
/
Cea de-a 11-a Celebrare Anuală Global Wellness Day, Sâmbătă, 11 Iunie 2022

Cea de-a 11-a Celebrare Anuală Global Wellness Day, Sâmbătă, 11 Iunie 2022

Ultima actualizare în 03 Jan 2023
|

Ziua Internațională a Stării de Bine este sărbătorită în peste zeci de mii de locații din întreaga lume prin activități gratuite cu tema #ThinkMagenta

GWD 2022 1024x379 1
Global Wellness Day 2022

Sâmbătă, 11 iunie 2022, va marca cea de-a 11-a celebrare anuală Global Wellness Day (GWD). În urma celebrării online din anii anteriori, respectiv, în anul 2020, maratonul wellness de 24h transmisiune live și în anul 2021, maratonul wellness de 12h transmisiune live, Ziua Internațională a Stării de Bine din acest an va fi sărbătorită în principal cu activități wellness, workshop-uri și prezentari oferite de centrele spa și wellness din toată lumea, încorporând tema – #ThinkMagenta.

#ThinkMagenta este o idee care se ridică în mijlocul negativității din lume, un memento cu efect pozitiv asupra vieții. Anul acesta, 130 de ambasadori, susținători și voluntari Global Wellness Day vor lucra împreună pentru a schimba viețile oamenilor într-un mod pozitiv și pentru a adăuga culoare gândurilor lor.

THINKMAGENTA POST 02 1024x1024 1
#ThinkMagenta, Tema GWD 2022

Celebrarea Global Wellness Day, a evoluat de-a lungul timpului de la un singur eveniment organizat într-o destinație spa din Turcia, în urmă cu 11 ani, la evenimente în zeci de mii de locații din întreaga lume – cum ar fi lanțuri hoteliere/ spa, centre de fitness, studiouri de yoga, asociații, fundații, spitale, școli, centre pentru seniori și chiar orașe întregi, cu motto-ul: „O singură zi, îți poate schimba întreaga viață!”
Fondatorul Global Wellness Day, Belgin Aksoy, nu renunță niciodată să se focuseze pe importanța educării oamenilor cu privire la importanța stării de bine.

GWD Vietnam
GWD Vietnam

Pe lângă evenimentele oferite de centrele spa și wellness, va avea loc un maraton wellness de 3h – transmisiune live, cu experți, artiști și sportivi de renume mondial în domeniul wellness, inclusiv plant-based Chef, Matthew Kenney; Regizorul și Producătorul, Louie Schwartzberg; Filantrop în vârstă de 100 de ani, fondatorul Rancho la Puerta și “Godmother of Wellness”, Deborah Szekely; Cel mai bine vândut autor New York Times, fondatorul Solluna, nutriționist și expert wellness, Kimberly Snyder; Consultant internațional de wellness și yoga Andrew Sealy; Grupul Te Kapahaka o Te Wharekura o Hoani Waititi Marae din Noua Zeelandă; Președinte și CEO al Global Wellness Institute, Susie Ellis, pionier wellness la Six Senses & Raison d’Etre, Anna Bjurstam; directorul grupului Spa & Wellness la Mandarin Oriental Hotel Group, Jeremy McCarthy; și deținătorul recordului mondial și zburătorul B.A.S.E, Cengiz Kocak și pilotul profesionist de parapantă și zburătorul B.A.S.E, Ferdi Toy, care vor face o performanță uluitoare ”Swing and Jump”. De asemenea, vor fi prezenți în timpul evenimentului și serie de alți profesioniști în domeniul wellness. Evenimentul poate fi urmărit live pe canalul YouTube și pagina de Facebook Global Wellness Day.

În timpul pandemiei, este cu adevărat indispensabil ca oamenii să realizeze importanța stării de bine. Tema GWD 2022, Think Magenta, nu este despre a fi optimist, ci este despre a fi realist. Avem de ales cum ne raportam la evenimentele din viața noastră. Uneori dificultățile, eșecurile sau bolile devin cei mai mari învățători. Indiferent de ceea ce se întâmplă, putem găsi întotdeauna o modalitate de a alege bucuria. În acest sens, deși Global Wellness Day durează o singură zi, mesajul nostru este menit să dureze toată viața. Ziua în care Națiunile Unite va accepta Global Wellness Day în Calendarul Oficial, va fi ziua mea de sărbătoare, deoarece va însemna că Ziua Internațională a Stării de Bine va continua să fie sărbătorită de generațiile viitoare.” – Belgin Aksoy, Fondatorul Global Wellness Day

România a spus Da Stării de Bine!

Mai jos se află lista cu centrele spa participante la Global Wellness Day 2022:

Baia Populară Sibiu
Forest Retreat & Spa, Vâlcea
Ana Aslan Health Spa Eforie Nord
ANA SPA, Poiana Brașov
ANA SPA, Crowne Plaza Bucharest
Caprioara Spa & Wellness Resort, Covasna
Imperia Spa – Mamaia Nord
Centrul SPA de Masaj și Terapii ELISARA, București
Balvanyos Resort, Covasna
SunGarden Golf & SPA Resort, Cluj
Septimia Hotels & SPA Resort, Odorheiu Secuiesc
TISA Spa Resort, Băile Olănești

Pe pagina de Facebook Global Wellness Day Romania, puteți găsi programul gratuit oferit de centrele spa și wellness participante. Activitățile planificate pentru celebrarea GWD 2022, presupun: mini-tratamente spa, masaje de relaxare, drumeții, Fitness, Tai Bo, gimnastica în aer liber, sesiuni de Yoga, Pilates, Aqua Gym și multe altele.

Te așteptăm pe 11 iunie să celebrăm Starea de Bine alături de milioane de oameni din întreaga lume!

Căutați hashtag-urile #globalwellnessday și #thinkmagenta pentru a urmări ceea ce se întâmplă pe 11 iunie în toată lumea.

”One day, can change your whole life!”

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *