/
/
Ce se întâmplă dacă masezi acest punct de pe frunte

Ce se întâmplă dacă masezi acest punct de pe frunte

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ce se intampla daca masezi acest punct de pe frunte

Ce se întâmplă dacă masezi un punct special de pe frunte? Punctul din centrul fruntii se numeste Chakra Celui De-al Treilea Ochi. Este pozitionat intre sprancene, deasupra locului in care nasul si fruntea se intalnesc.

Cum se efectueaza masajul acestui punct de pe frunte?

Apasa punctul cu degetul aratator, efectuand miscari destul de rapide dinspre nas spre frunte (de jos in sus). Continua timp de 1-2 minute pentru a creste puterea de concentrare, a te elibera de tensiuni, a scapa de migrene si a imbunatati vederea. Exercitiul este excelent daca petreci mult timp in fata calculatorului. Dacă nu reușești singur/ă, apelează la un specialist. Meriți și tu câteva clipe de relaxare și o resetare a energiei. Vei avea o stare pozitivă care te va ajuta să muncești mai cu spor.

Ce se întâmplă dacă masezi o zonă a feței? Beneficiile masajului

Acest mini-masaj activeaza o zona a creierului raspunzatoare pentru sistemul limfatic. Astfel, el ne ajuta sa scapam de tensiunile acumulate. Totodata, previne aparitia ridurilor noi si incurajeaza circulatia optima a sangelui si a limfei. Așadar, nu ezita să beneficiezi de masaj ori de câte ori ai ocazia. Pe lângă relaxare, acesta îți va oferi o serie de beneficii pentru sănătate, iar starea ta de bine va fi molipsitoare.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *