/
/
Ce inseamna Global Wellness Day pentru romani

Ce inseamna Global Wellness Day pentru romani

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ce inseamna Global Wellness Day pentru romani
Ce inseamna Global Wellness Day pentru romani

Noi, romanii, suntem un popor grijuliu. Stresul este prezent in vietile noastre la un nivel mai mare decat in alte tari. Din punct de vedere financiar, multi dintre noi nu au siguranta zilei de maine. Nici mediul politic nu este cel mai stabil. Totusi, nu avem niciun motiv sa nu fim bine. Pentru ca starea de bine izvoraste din noi. O cream si o pastram in interiorul nostru, indiferent ce s-ar intampla in jur.

Nu crezi? Iti demonstram la Global Wellness Day!

Nu avem nicio scuza pentru a nu lasa wellness-ul in vietile noastre. Singurul ingredient indispensabil este vointa. In rest, nu conteaza nimic. Nici situatia materiala, nici locuinta in care traim, nici masina pe care o avem (ba chiar ar fi indicat sa folosim mai bine bicicleta!). Aceasta este premisa de la care porneste Ziua Internationala a Starii de Bine (Global Wellness Day). Prin ceea ce se intampla intr-o singura zi, oamenii din intreaga lume demonstreaza ca prin niste schimbari foarte mici putem deveni mult mai fericiti. De ce sa nu aratam si noi, romanii, acelasi lucru?

Ce se intampla concret

Exista activitati dedicate Global Wellness Day in toata lumea. In Bucuresti, vom sarbatori starea de bine atat in centrele spa care s-au alaturat miscarii (urmareste lista lor aici, cat si in aer liber, in Complexul Sportiv Studentesc Lacul Tei. Vor avea loc demonstratii de terapii si ritualuri spa, sesiuni de aerobic, fitness, pilates, yoga, meditatie etc., workshop-uri pe diverse teme conexe starii de bine (nutritie, echilibru interior, mindfulness etc.), activitati pentru copii si lista poate continua. Aceleasi lucruri se vor intampla si in principalele orase din tara (vezi aici ce se va intampla de Global Wellness Day in orasul tau).

Indiferent ce alegi sa faci de Global Wellness Day, trebuie sa stii ca toate activitatile vor fi gratuite. Considera ca este sansa fiecaruia de a primi niste „mostre” de viata sanatoasa, pe care sa le punem in aplicare tot anul! Singura conditie este sa te programezi din timp si sa ne tii la curent in cazul in care se schimba ceva.

Povestea Global Wellness Day

Cum toate lucrurile importante au cate o zi dedicata, a sosit momentul ca si starea de bine – vitala pentru noi – sa aiba propria sarbatoare, in a doua sambata a lunii iunie (10 iunie 2017)! Aceasta zi speciala, care iti poate schimba intreaga viata, poarta numele de Global Wellness Day si este sarbatorita de trei ani si in Romania, prin implicarea despreSpa.ro. Istoria #GWD incepe in Turcia, in 2012, unde a avut un succes rasunator si s-a extins, prin urmare, in peste 73 de tari pana astazi. Este o manifestatie non-profit, singurele sale obiective fiind:

– Sa constientizam ce conteaza cu adevarat pentru noi si pentru sanatatea noastra;

– Sa luam o pauza de la agitatia cotidiana, chiar si daca doar pentru o zi;

– Sa primim o motivatie in plus pentru a reduce stresul zilnic;

– Sa facem pace cu noi insine;

– Sa ne dam seama ca sanatatea nu inseamna doar lipsa bolilor, ci o intreaga armonie trup-minte-suflet.

Spune si tu „da”, alaturi de milioane de oameni de pe planeta, si propune-ti sa transformi wellness-ul intr-o prioritate!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *