/
/
Cativa muzicieni de care orice Yoghin trebuie sa auda

Cativa muzicieni de care orice Yoghin trebuie sa auda

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Yoga MP900409664
Woman Meditating

Se poate sa ii fi auzit cantand in timpul unei sedinte de meditatie, iar daca nu, e timpul sa faci cunostinta cu cea mai relaxanta muzica de pe planeta …
Krishna Das – Supranumit ,,Regele Kirtan-ului”, cantecele lui Krishna Das sunt sensibile si profunde. Artistul provine din Long Island, New York. Acum 30 de ani, acesta a plecat in India si a studiat alaturi de un guru hindus numit Neem Karoli Baba – cu aceasta ocazie, a descoperit kirtan-ul (redarea imnurilor sacre cu acompaniamentul unor instrumente speciale.)

RELAXANT
Trebuie sa asculti: Krishna Das – Hanuman Chalisa – Live on Earth

MC Yogi – Cu siguranta nu vorbim de kirtan traditional, insa melodiile lui MC Yogi transmit un sentiment atat de puternic de optimism, incat e pacat sa nu ii dam o sansa. Pe un fundal de hip-hop si kirtan, imbinat cu beat-uri deosebite, toate versurile artistului sunt inspirate de yoga si vorbesc despre istorioare din mitologia indiana. MC Yogi are atat melodii relaxante, calme, cat si piese tonice, numai bune pentru dans.

TONIC
Trebuie sa asculti: MC Yogi – Give Love

http://www.youtube.com/watch?v=rpVUih5nY9g

Ziggy Marley – Ziggy Marley insusi este yoghin, promovand un stil de viata onest prin muzica, arta si umanitarism. Artistul este cunoscut si datorita tatalui sau faimos – unicul Bob Marley. Muzica lui Ziggy este optimista, invioratoare, incurajandu-ne parca pe toti sa ne bucuram cat mai mult de viata.

VESEL
Trebuie sa asculti: Ziggy Marley – True to Myself

http://www.youtube.com/watch?v=ikzQmC3S-mE

Subiecte:Yoga

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *