/
/
Buze mai voluminoase – cele mai eficiente exercitii de gimnastica faciala

Buze mai voluminoase - cele mai eficiente exercitii de gimnastica faciala

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Buze mai voluminoase prin metoda 100% naturala - gimnastica faciala, yoga face

Daca iti doresti sa ai buze mai voluminoase, mai pline si cu un aspect natural, atunci gimnastica faciala – Yoga Face – te va ajuta sa-ti imbunatatesti vizibil acest aspect in cel mai scurt timp.

Prin cateva miscari muschiul orbicular al buzelor se va tonifia, va inlatura ridurile prezente deasupra buzelor, si conferind buzelor un aspect plin si voluminos.

Gimnastica faciala la nivelul buzelor actioneaza ca o stimulare naturala:

  • provoca constant o contractie a musculaturii,
  • ajuta sa creasca tonusul si volumul buzelor.

Buzele tind sa se subtieze si sa isi piarda culoarea pe masura ce imbatranim, dar nu trebuie neaparat sa recurgi la solutii injectabile pentru a le face sa para mai pline. Ai la dispozitie gimnastica faciala care iti va aduce beneficii multiple daca vei practica antrenamentele constant.

Inainte sa incepi antrenamentul pentru buze mai voluminoase, vei curata bine zona buzelor cu un demachiant cremos ca sa indepartezi orice urma de murdarie dar si eventuale reziduri.

La finalul antrenamentului vei folosi balsamul de buze preferat ca sa hidratezi buzele in profunzime.

Buze mai voluminoase: cel mai eficient exercitiu de gimnastica faciala

Exercitiul prezentat pentru zona buzelor, este foarte simplu si foarte important pentru volumizarea lor, si pentru atenuarea ridurilor din jurul gurii.

Ai nevoie doar de o oglinda, un ten proaspat curatat si maini curate.

Descriere exercitiu:

(vezi video de la sfarsit): Pune-ti buzele in pozitia “presa”. Presam buzele, si  strangem bine buzele timp de 4-5 secunde. Revenim in pozitia initiala si asteptam cateva secunde si incepem din nou. Pozitia ta este dreapta, spatele drept, privirea inainte.

Repeta exercitiul de circa zece ori, facand o pauza de cateva secunde  intre o repriza si alta.

Pentru ca exercitiile sa aiba rezultate, este obligatoriu ca ele sa fie practicate constant, zece minute atat dimineata cat si seara.

Nu uita de exercitiile de: gimnastica faciala pentru frunte si exercitiul de gimnastica faciala pentru ridicarea pometilor!

Astept cu interes feedback-ul tau si-ti urez spor la exercitii!

NOU: Invata sa-ti faci o Cura Anti-Aging la tine acasa! Participa gratuit la evenimentul anti-aging pe care-l organizam online (in limita locurilor disponibile din platforma Zoom) pentru doamnele din comunitatea despreSpa.ro!

Vei invata de la Ana Ciobanu, expert estetica faciala anti-aging, miscarile masajului facial anti-aging – cu efect de lifting, combinat cu miscari de gimnastica faciala si miscari de modellage facial. Te asteptam la evenimentul gratuit: https://desprespa.ro/anti-aging/ 

Cu drag,

Ana

Ana Ciobanu, Expert Estetica Faciala Anti-Aging

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *