/
/
Bridal SPAlendar

Bridal SPAlendar

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Bridal SPAlendar
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-wedding-icons-image15200709

Bridal SPAlendar pentru tine. Urmeaza sa te casatoresti? Ti-am pregatit un calendar SPA & wellness astfel incat sa fii frumoasa, senina si lipsita de orice grija la cel mai important eveniment din viata ta!

Bridal SPAlendar

6-8 luni inainte

Incepe tratamentele faciale si asigura-te ca te hidratezi corespunzator! Programeaza un masaj de relaxare/saptamana si identifica tehnica de relaxare care ti se potriveste cel mai bine (Tai Chi, meditatie, yoga etc.), apoi incepe sa o pui in practica. 

4-5 luni inainte

Cumpara produse spa (sau prepara-ti propriile masti) si construieste-ti un ritual saptamanal de beauty! Planifica petrecerea burlacitelor!

2-3 luni inainte

Rasfata-te cu o sesiune de hammam pe luna (in luna nuntii inclusiv) pentru curatarea in profunzime a pielii! Testeaza bronzarea organica (optional). 

1 luna inainte

Incepe sa mergi la manichiura si pedichiura spa saptamanal, pentru ca unghiile sa fie in cea mai buna forma! Confirma programarile din saptamana nuntii. Nu mai incerca nici un produs/tratament necunoscut! Fa de doua ori in aceasta luna cate un masaj al scapului (pentru revigorarea si hidratarea scalpului). Distreaza-te la petrecerea burlacitelor!

1 saptamana inainte

Scapa de parul nedorit! E timpul pentru ultimul tratament facial inainte de nunta. Dormi minimum 8 ore/noapte! Evita expunerea la soare! Programeaza cateva ore la spa si du-te la jacuzzi, sauna sau testeaza dusul Vichy pentru a relaxa mintea si corpul. Fa un masaj de relaxare (iti recomandam un ritual complet).

1 zi inainte

Exfoliaza tot corpul. Hidrateaza-te in profunzime! Aplica ulei de argan inclusiv pe fata in noaptea dinaintea nuntii. 

Ziua nuntii se incepe cu o sedinta de yoga. Relaxare placuta!

Articolul a fost publicat in Revista Spa&Wellness editia Septembrie 2015.   

Subiecte:SpaYoga

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *