/
/
Boala incepe in stomac iar sanatatea in colon

Boala incepe in stomac iar sanatatea in colon

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Boala incepe in stomac iar sanatatea in colon

Fara sa curati intestinele nu este posibila vindecarea nici unei boli. Necuratenia dinauntru este cu mult mai mare decat necuratenia dinafara. Un mod de viata sanatos incepe cu un colon sanatos. “Boala incepe in stomac iar moartea in colon.”(din intelepciunea populara).

Colonul reprezinta sistemul de canalizare al organismului; din cand in cand e bine sa fie curatat. Irigatia colonului este o modalitate de indepartare a placii mucoide si a toxinelor si de recastigare a vitalitatii.

Daca sunteti balonat, aveti indigestii, abdomen proeminent, dureri de cap, gaze, constipatie, senzatie de voma, insomnia, nervozitate, exces de greutate, respiratie urat mirositoare, eruptii cutanate, eczema, raceli frecvente, infectii Candida, impotenta, cancer, pentru a detensiona organismul faceti o clisma seara inainte de culcare.

Spalarea intestinului gros favorizeaza insanatosirea florei intestinale, ceea ce este determinat in privinta imunitatii, in revigorarea intregului organism.

Din totalul factorilor favorizanti ai imbolnavirii, 90% ii reprezinta un colon muradar. In pliurile colonului se aduna deseuri si oua de paraziti, sub forma de mucus intarit precum o tencuiala, amestecat cu materii fecale, alcatuind asa-numita placa mucoida, care “zace” acolo ani de zile. Fiind extrem de acide, reziduurile penetreaza peretele colonic iar toxinele se resorb in sange., limfa, umori, spatii interstitiale.

Practic, functia intestinului gros este rasturnata; deseurile nu se mai elimina in totalitate ci infesteaza sangele si degradeaza functiile interne. De-a lungul anilor, se depoziteaza in intestine 2,5 – 18 kg de materie partial digerata, reziduuri metabolice, resturi de medicamente si alte chimicale toxice ingerate odata cu alimentele, prin piele sau prin respiratie, de la cosmetice si produse de curatenie (detergent, sampoane, vopsele de par, paste de dinti, deodorant, etc ). Eliminarea lor se face in regim de preaplin, spatiul liber din colon avand uneori diametrul unui creion. Aceasta eroare functionala ne indeparteaza de sanatate incet si sigur.

Cauzele intoxicarii colonului

• PARAZITII
• PLACA MUCOIDA
• CONSTIPATIA
• DISBACTERIOZA

1. Parazitii

Materiile toxice din colon se transforma intr-o lume intunecoasa de agresori ce paraziteaza corpul. Pana nu demult, puterea ucigatoare a parazitilor intestinali a fost ignorata. Noi suntem, de fapt, o entitate compusa din celule orchestrate prin semnale chimice. Ei traiesc in intestine, se hranesc cu alimentele noastre iar deseurile altereaza mediul nostru intestinal. Acidifica sangele. Il otravesc pur si simplu. Un mare fiziolog francez spunea ca parazitii au ucis mai multi oameni decat toate razboaiele luate la un loc.

Curatarea intestinului gros este o terapie blanda. Spalati-va intestinal asa cum va spalati fata! Lasati prejudecatile deoparte!

Observati cum se innoieste fata celui ce face periodic colon hidroterapie! Obrazul cu pete rosii incepe sa se decongestioneze si sa-si recapete conturul normal. Ochii tulburi devin limpezi, privirea nesigura devine ferma, tenul spre maro-gri al fumatorului se lumineaza, fata celor obositi devine radioasa. Ochii se lumineaza, pielea devine elastica si fina, se netezesc ridurile. Colon hidroterapia nu creeaza obisnuita si nu are vreo reactie adversa. Fata reflecta starea interiorului.

Prin colon hidroterapie creste rezistena organismului la boli, intrucat 80% din imunitate o da flora intestinala denumita al doilea ficat pentru ajutorul tau in detoxifiere, mana dreapta a medicului din interior. Ajuta-ti colonul sa isi indeplineasca rostul. Iar rostul sau este curatirea organismului, este chiar sanatatea dumneavoastra. Intelegeti, va rog, cum se cuvine, acest indemn!

2. Placa mucoida

Intestinul se transforma intr-un cazan, pentru ca se declanseaza o serie de reactii de fermentatie si chiar putrefactie. Incearca sa se adapteze la o situatie aberanta (aciditate excesiva) si secreta o substanta de protectie, ca o tencuiala de-a lungul peretelui intestinal. Aceasta este o placa mucoida. Ea apare la o suprasaturare cu acid: esofag, staomac, intestin subtire, colon. Digestia devine nefunctionala iar intestinul toxic. Automat, sangele devine toxic. Dupa ani de efort in a curata sangele venit din intestine, ficatul nu mai functioneaza eficient, iar surplusul de toxine afecteaza apoi celelalte organe si zone ale corpului: rinichi, inima, limfa, incheieturi, creier, piele, etc. Acolo unde se depun toxine, circulatia este deficitara, lipsesc oxigenul si elementele nutritive; drept urmare, se instaleaza boala.

Daca aveti o alimentatie preponderent acida (carne, zahar, otet, lapte, dulciuri, alcool, tutun, cafea) si nu spalati colonul, va imbolnaviti. Organismul ajunge in situatia de a nu mai indura acest calvar si declanseaza procesul de purificare spontana sub forma de diaree, acnee, furuncule, pete maronii pe piele, transpiratie urat mirositoare. Alteori, organismul renunta pur si simplu la lupta si cedeaza sub asaltul unor boli grave, intre care ciroza hepatica, diabetul zaharat, cancerul.

Am intalnit destul de des suferinzi a caror neputinta se datora constipatiei de cursa lunga (scaun la 7-10 zile). Avea intestinele solidificate, celelalte organee fiind strivite de acel surplus de materie organica intrata in putrefactie.

Moartea incepe in colon. Colonul este sistemul nostru de canalizare. Daca se colmateaza sau se infunda, dejectiile se revarsa in interior si dau peste cap intreg metabolismul. Spalati-va colonul precum va spalati fata si corpul.

3. Constipatia

Aproape toatet bolile din zilele noastre isi au originea in tractul intestinal. Factorii care produc retinerea resturilor dure, foarte uscate de excrementele in buclele intestinului, care raman cateodata lipite de peretele intestinal chiar ani sunt: alimentele sarace in fibra (proteina animala), prea putin lichid, tensiuni emotionale

Sunt recomandate 8-10 pahare de lichid pe zi. De asemenea, un pahar de apa calda inainte de micul dejun poate declansa defecatia prin efectul gastrocolic.
Consumati 6-8 masline negre la fiecare masa cu samburi cu tot. Procedati asa pana se regleaza situatia.

Evitati pe cat posibil proteinele animale pentru a scadea putrefactia intestinala.

Nu laxative! Laxativele trec din gura, prin 7-10 m de tub digestive inainte de a fi eliminate din corp. Aceste tesuturi sensibile sunt iritate de laxative. Efecte adverse; pierderea potasiului; reducerea motilitatii; actiune nefasta asupra rinichilor. In plus, laxativele usuca intestinele si cauzeaza deshidratarea intregului organism. Se stie ca functia creeaza organul. Musculatura slaba duce la constipatie cronica.

Unele alimente sunt cunoscute pentru actiunea lor laxative. Prunele sunt cele mai cunoscute, dar s-a constatat ca si merele, smochinele, lemnul dulce, spanacul, capsunele, portocalele au toate actiune laxativa. Prunele uscate contin sorbitol, care stimuleaza se pare motilitatea intestinala.

Merele contin pectina, care inglobeaza o mare cantitate de apa. In timpul inaintarii sale de-a lungul tractului digestive, pectin atrage si bacteriile, si reziduurile din peretele intestinal. Smochinele contin atat fibra cat si pectina, iar micile seminte actioneaza ca un stimulant usor al tranzitului intestinal.

4. Disbacterioza = degenerarea microflorei intestinale

Usturoiul este un antibiotic natural. Sucul de usturoi omoara bacteriile, penetrand abraziunile mici in care se cuibaresc aceste vietati neprietene. Este unul din putinele produse care contine germanium, un element care curata si regenereaza vasele de sange.

Despre curatenia interna a corpului vostru se vorbeste prea putin; este pacat caci de curatenia interna depinde aspectul vostru extern. Am vazut ca intestinul gros al unei persoane care nu a facut niciodata clisma contine intre 8 si 15 kg de material fecal intarit , pe care il cara de-a lungul vietii inutil. Dupa 35- 40 de ani intestinul vostru gros este asa de plin de material fecal intarit, incat inghesuie alte organe si afecteaza functionarea ficatului, rinichilor, plamanilor. Peretii intestinului gros sunt captusiti cu mici radacini (vili). Fiecare grup de radacini hraneste un anumit organ. Ati vazut ce se intampla cu mancarea nedigerata. Se lipeste de peretii intestinului (ca o tencuiala) pentru multi ani.

ORGANISMUL MOARE STRIVIT DE PROPRIILE TOXINE.

Materialul fecal ce stagneaza in intestinul gros apasa organele interne si le muta din locurile lor initiale. De asemenea creeaza presiune asupra diafragmei, scazand capacitatea plamanilor. Si ficatul este impins din locul sau. Se micsoreaza capacitatea de miscare a intestinului subtire, sistemul uro-genital al barbatilor devine inghesuit, iar portiunea de jos a rectului este supusa celei mai mari presiuni; venele sunt suprasolicitate si formeaza cheaguri de sange.

Prin colon hidroterapie omul se poate debarasa de 80% din boli. Pacat ca doar pericolul unei operatii sau teama de moarte va motiveaza sa va spalati intestinul gros precum va spalati fata. Evolutia bolilor poate fi inversata, organele interne se intorc treptat la locurile lor, functionarea lor normala se imbunatateste, tensiunea sangelui se normalizeaza si adio boli!

Cand intestinul gros nu mai este deformat si revine la forma normala, nu mai stocheaza mancarea nedigerata, ci invata sa o antreneze spre rect. Un intestin revenit la forma normala nu mai este supus intinderii, nu mai este ofilit, nu mai este lipsit de substante nutritive si-si va face treaba.

Cei care au intestinul populat cu lactobacilli (bacterii benefice) au si longevitate.

Cateva simptome ale unui intestin murdar:

Constipatie
• Balonari nejustificate
• Eczema pe piele
• Alergii
• Miros neplacut al gurii
• Miros neplacut al pielii
• Depuneri gri pe limba
• Transpiratie urat mirositoare
• Jena in zona ficatului

Test care va arata daca intestinal functioneaza bine. Beti 2-4 lingurite de suc proaspata de sfecla rosie. Daca dupa 4 ore urina dumneavoastra devine rosie, intestinul gros nu functioneaza cum trebuie.

Va asteptam la Harmony Clinic pentru a va curatat organismul de toxine si pentru a va oferi GRATUIT informatii despre un stil de viata sanatos!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *