/
/
BCAF programul care te scapă de celulită din zone-problemă

BCAF programul care te scapă de celulită din zone-problemă

18 Oct 2019
|
bruce mars oLStrTTMz2s unsplash
BCAF programul care te scapă de celulită din zone-problemă

Celulita este una dintre neplăcerile estetice de care se lovesc cele mai multe dintre femei. Aceasta apare din cauze naturale însă cu o alimentație corespunzătoare și cu un program dedicat de antrenamente, celulita poate fi ameliorată sau chiar să dispară complet. Pe lângă aceste două elemente extrem de importante pentru obținerea unei siluete armonioase și frumos conturate, hidratarea și alte mici trucuri pe care le vom detalia mai jos pot duce la atingerea scopurilor.

Ce este BCAF?

Pe scurt, BCAF este programul gândit de specialiștii în educație fizică de la Aviației Wellness Center care ”atacă” zonele-problemă ale corpului: brațele, coapsele, abdomenul și fesierii. Acestea sunt cele mai predispuse părți ale trupului la apariția celulitei, depunerilor de grăsime și a pielii lipsite de elasticitate.

Sub îndrumarea instructorului, pe durata antrenamentului se efectuează atat mișcări de aerobic pentru creșterea capacității cardiovasculare, cât și exerciții la sol pentru tonifierea musculaturii. Accentul se pune pe corectitudinea mișcărilor și confortul participanților, diversificând gama de exerciții în funcție de necesități. Tocmai pentru că este un program ușor de adaptat la fiecare condiție fizică, la clasele de BCAF pot participa atât avansații, cât și cei care au trecut pentru prima dată pragul sălii de sport. Mai mult de atât, deși țintește anumite grupe musculare, BCAF are efecte vizibile pentru tot corpul datorită componentei cardio. Astfel, pe lângă ameliorarea sau chiar combaterea completă a celulitei și creșterea elasticității pielii, un alt efect al antrenamentului este creșterea ratei metabolice și, implicit, scăderea în greutate.

Hidroterapia și terapia cu radiofrecvență, complementarele programului BCAF

Întocmai ca în cazul altor programe de exerciții, în cadrul BCAF secretul succesului este setarea unui scop realist și tangibil. Totuși, doamnele  care sunt presate de timp pentru că se pregătesc pentru un eveniment important, la Aviației Wellness Center se pot bucura de două tipuri de terapii complementare cu antrenamentul BCAF, care pot scurta timpul pentru atingerea obiectivului propus.

Hidroterapia înglobează toate efectele benefice ale căldurii, apei și masajului. Temperatura ridicată a apei măreşte circulaţia sângelui în organism şi astfel, ţesuturile sunt mai bine oxigenate. În urma acestui tratament, pielea capătă un aspect plăcut şi sănătos. Această terapie este recomandată inclusiv persoanelor care au siferit de curând anumite accidentări și nu pot lua parte la clasele de grup pe perioada recuperării. Entorsele, contracţiile musculare sau rupturile de fibre sunt ameliorate de hidroterapie prin eliberarea tensiunii musculare. De asemenea, viitoarele mămici se pot relaxa prin hidroterapie, care elimina orice disconfort fizic provocat de sarcină. În plus, combinaţia celor trei elemente accelerează arderile metabolice, iar astfel, hidroterapia poate fi un mijloc pasiv de pierdere în greutate.

Cel de-al doilea adjuvant al BCAF este terapia cu radiofrecvență. Acest tratament corporal funcționează prin încălzirea selectivă a unor legături moleculare din ţesuturile pielii. Efectul imediat este scurtarea şi obligarea structurilor de colagen să se întindă şi să producă noi fibre de colagen. Tratamentul nu este dureros, iar primele îmbunătățirisunt vizibile chiar după prima sesiune. Beneficiile terapiei cu radiofrecvență se simt inclusiv după ce şedinţa s-a încheiat pentru că zonele tratate vor păstra căldura generată de unde astfel încât fibrele se vor afla în stare de contracţie şi vor lucra în continuare pentru tonifierea ţesuturilor. Epiderma nu este afectată, însă straturile de grăsime din profunzime sunt remodelate.

Prin aceste trei metode, corpul este subțiat și sculptat, celulita se ameliorează vizibil sau dispare complet, iar vergeturile și alte semne de pe corp pot rămâne doar o amintire.

Aviației Wellness Center

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare