/
/
Arome care induc starea de bine

Arome care induc starea de bine

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Arome care induc starea de bine
Arome care induc starea de bine

Te ajutăm să descoperi câteva arome care induc starea de bine. Pentru majoritatea oamenilor, aromele reprezinta mai mult decat simple delicii olfactive. Cand simti miros de biscuiti, se poate ca mintea sa iti fuga in copilarie. Atunci cand mama ta scotea un desert similar din cuptor. Iar daca ar fi sa ajungi intr-un camp cu flori parfumate, ti-ai aminti instant de buchetul de flori primit de la primul tau iubit. 

Aceste asocieri nostalgice nu sunt intamplatoare, intrucat oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca raspunsurile noastre olfactive sunt legate direct de centrul emotional al creierului. Asa se explica invazia de sentimente care ne poate cuprinde atunci cand mirosim ceva. 

Dar vestea cea mai buna este ca putem folosi aceasta „putere magica” a aromelor pentru a induce starea de bine. Și pentru a scapa de lucruri suparatoare precum migrenele, oboseala sau insomniile! Ce veste minunată!

Arome care induc starea de bine: Apelează la lavandă!

Tot ce trebuie sa faci este sa mirosi intens plantele si/sau produsele exemplificate in poza de mai sus, in functie de efectul pe care ti-l doresti. Bineinteles ca te poti imprieteni si altfel cu aceste arome – poti pune un buchetel de lavanda sub perna sau poti sa iti ungi incheieturile cu ulei de masline. Depinde de tine si de… ce intelegi prin wellness

Articolul a fost publicat in Revista SPA & Wellness – editia septembrie 2014

Subiecte:Wellness

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *