/
/
Abonați la terapie în cuplu

Abonați la terapie în cuplu

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Abonati la terapie in cuplu
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-couple-spa-faces-salon-lying-massage-desks-image40041515

Abonați la terapie în cuplu? Da, stiu, o sa vi se para ciudat ca, barbat fiind, am ales sa scriu despre un lucru aparent feminin. Dar imi place sa spun si altora despre lucrurile pe care le apreciez, indiferent de natura acestora din urma.

Totul a inceput cand nevasta-mea a primit cadou un card spa de la sora ei. Despre card in sine nu pot sa-ti spun decat ca arata bine. Poate fi incarcat cu o anumita suma, iar banii de pe el vor fi folositi pentru programari la spa-uri din tara si-am inteles ca, limitat, si din strainatate.

Abonați la terapie în cuplu? Nevasta a zis ca trebuie sa-ncerc neaparat sa merg la spa.

Ca va fi uluitor, ca imi va placea si ca voi intelege in sfarsit pasiunea ei pentru masaje & Co. Zis si facut. Ca sa nu fac ,,primul pas” de unul singur, mi s-a propus o terapie in cuplu la un centru spa din orasul nostru.

Am pornit cu gandul ca e o prostie, o chestie pe care o fac doar sa-mi conving sotia ca iarasi n-a avut dreptate (exagerez!).

Am intrat intr-o incapere semi-obscura, cu petale de trandafiri la tot pasul si o sampanie rece pe una din mesele de masaj. Prima oara mi-a venit sa rad, dar gandind-o la rece, mi-am dat seama ca noi nu avusesem de o perioada buna niciun moment romantic. Mi-am amintit de declaratiile siropoase de dragoste si de micile atentii care mi-au hranit fluturii din stomac luni la randul. De ideea de a ,,pava” drumul pana la inel cu flori in toate culorile.

Atunci, pe loc, am realizat ca nu e deloc bine sa te ,,dezabonezi” de la asemenea obiceiuri doar pentru ca timpul a trecut…

Dupa ce terapeutii ne-au servit cu sampanie pe amandoi, ne-am intins fiecare pe cate o masa de masaj si am ascultat in tihna melodii menite sa-ti aminteasca de tot ce a fost mai frumos in viata ta. Cateodata ridicam ochii, cat sa o privesc putin si sa-mi zambeasca inapoi. Eh, uite un prilej bun sa-ti aduci aminte ca tu si sotia ta comunicati din priviri. Nu e nevoie de nimic altceva.

Cel putin asa am crezut pana cand am primit liber la Jacuzzi, intr-o alta incapere extrem de placuta, unde decorul nu a fost mai prejos din punct de vedere romantic. In afara de relaxare, am povestit. Mult. Am vorbit altceva decat cum a fost la serviciu si unde dam copiii la gradinita. Am vorbit de noi. De cate am construit impreuna si cat de bine functionam, de fapt, ca echipa.

By the way, am fost „inmiresmati“ cu tot felul de arome pe care le vreau de acum si acasa!

Poate ca nu suna impresionant. Dar e genul de lucru pe care nu il intelegi pana nu il faci tu insuti. Noi ne-am reincarcat cardul spa si ne-am promis ca vom efectua lunar o terapie in cuplu.

Robert A., Brasov

Subiecte:Spa

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *