Social media

/
/
7 trucuri pentru a avea mai multă energie pe timpul zilei
7 trucuri pentru a avea mai multă energie pe timpul zilei
08 Feb 2016
|
7 trucuri pentru a avea mai multa energie pe timpul zilei
7 trucuri pentru a avea mai multă energie pe timpul zilei

7 trucuri pentru a avea mai multă energie pe timpul zilei. Simți ca nu ai prea multa energie si ca esti cu vitalitatea la pamant? Abia reusesti sa faci lucrurile „obligatorii”, iar de timp pentru tine nici nu mai incape discutie? Daca iti pui adesea astfel de intrebari, inseamna ca putina energie in plus ti-ar prinde foarte bine. Iata cum poti sa o obtii!

Iată 7 trucuri pentru a avea mai multă energie pe timpul zilei:

1. Deconecteaza-te!

Cu cat folosesti mai putina tehnologie, cu atat vei avea mai multa energie. Atunci cand faci o pauza de minimum opt ore de la electronice, iti poti creste nivelul de energie cu pana la 20%!

2. Unul dintre cele 7 trucuri: Concentreaza-te pe relaxare!

Si pentru relaxare trebuie sa faci mici eforturi, altfel nu vei reusi sa te tii de doza zilnica necesara. Amenajeaza un coltisor al casei destinat Zen-ului, foloseste uleiuri esentiale sau fa orice altceva care sa-ti induca atmosfera de spa acasa!

3. Sportul chiar functioneaza!

Practicarea regulata a sportului creste nivelurile de energie cu pana la 5,4%. 

4. Si yoga este foarte eficienta.

O singura ora de yoga inseamna cu 5% mai multa energie in ziua respectiva.

5. Gaseste suplimentele alimentare potrivite pentru tine!

Desi circula in online recomandari spre diverse suplimente alimentare minune, vei gasi remediul potrivit pentru tine doar in urma unor analize amanuntite. Nu lua nicio pastila (chiar daca e 100% naturala) fara sa ai o parere avizata inainte!

6. Distractia este foarte importanta.

Asigura-te ca razi si te amuzi in fiecare zi, pentru ca astfel iti poti creste nivelul de energie cu pana la 25%! Daca ai ajuns la un blocaj cu o anumita activitate in desfasurare, incearca sa iei o pauza in care sa te binedispui si vei observa ca ulterior vei lucra cu mult mai mult spor!

7. Nu uita de somn! – unul dintre cele 7 trucuri foarte importante

A dormi mai putin de 6 ore si jumatate pe noapte scade nivelul de energie cu aproximativ 7%. In schimb, daca dormi 7 ore si jumatate vei reusi sa iti cresti in medie doza de vitalitate cu 2,3%. Este surprinzator ca exercitiile fizice (desi ne epuizeaza) cresc mai tare nivelul de energie decat somnul, pe cand deprivarea de somn scade dramatic resursele noastre de vitalitate. 

Surse:

mindbodygreen.com

wellnessmama.com

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare