/
/
6 substituenți sănătoși pentru fumat

6 substituenți sănătoși pentru fumat

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
6 substituenti sanatosi la fumat
http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-fitness-woman-runner-relaxing-city-running-working-out-outdoors-new-york-usa-girl-looking-enjoying-view-image30764218

Descoperă 6 substituenți sănătoși pentru fumat, de ajutor pentru tine. De fiecare data cand ai „pofta de tigara”, recurge imediat la una dintre cele sapte activitati de mai jos. In scurt timp, vei reusi sa renunti definitiv la obiceiul daunator.

Iată cei 6 substituenți sănătoși pentru fumat 

1. Fa exercitii: de fiecare data cand iti vine sa aprinzi o tigara, fa o plimbare (chiar si prin casa!) sau du-te la alergat (ori la sala). Îți vei distrage atenția de la fumat. Vei stimula astfel circulatia sangvina si procesul de eliminare a toxinelor. In timp, vor disparea si repercusiunile fumatului legate de oboseala cronica si niveluri ridicate de stres.

2. Bea un pahar cu apa! O alta modalitate de a ajuta organismul sa elimine toxinele. Asigura-te ca bei zilnic o cantitate de apa egala cu 3,5 ml. x numarul tau de kilograme! Zilnic trebuie să bei apă în cantități suficiente.

3. Vitamina C – ajuta la recuperarea pielii dupa ani intregi de fumat si stimuleaza si sistemul imunitar! Ai nevoie de ea zilnic. Nu uita!

4. Mananca un fruct! Fumatul deterioreaza papilele gustative si creste sensibilitatea la sare si la zahar. Fructele si legumele proaspete ajuta la inversarea acestui proces si la restabilizarea gusturilor.

5. Mediteaza! In majoritatea cazurilor, fumatul este o cauza directa a depresiei. Sesiuni scurte, dar constante de meditatie, te vor ajuta sa combati toate probleme emotionale cu care te confrunti. Te vei simți mai liniștit, mai împăcat cu tine și vei alunga gândul că trebuie să fumezi.

6. Fa ceva ce-ti place! Dar nu fuma! Forteaza-te sa alegi o alta activitate! Pana si vizionarea unui film la televizor este o alternativa mult mai sanatoasa decat sa-ti aprinzi o tigara. Ocupă-ți timpul cu tot felul de activități captivante, astfel încât să nu te gândești că trebuie să fumezi. „Păcălește” acest viciu cât de mult poți.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *